Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Hugh Laurie buvo įsitikinęs, kad „Daktaras Hausas“ žlugs

Britų aktorius Hughas Laurie, bene geriausiai pažįstamas visame pasaulyje dėl savo vaidmens seriale „Daktaras Hausas“, papasakojo žurnalistams, kad ėmęsis dalyvauti šiame seriale buvo įsitikinęs, kad šis žlugs.
Hughas Laurie
H.Laurie / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Stulbinamos sėkmės sulaukusio televizijos serialo aktorius tikino laikraščio „Times of London“ žurnalistus taip tikėjęs projekto nesėkme, kad pasirinko per filmavimą gyventi viešbutyje. Jis aiškino nebuvęs tikras, kad apsimoka pirkti nuosavą būstą Los Andžele. Britų akorius JAV pradėjo dirbti prieš 6 metus.

„Buvau toks tikras, kad visas šis reikalas žlugs, kad nė neprisileidau minčių apie ilgalaikę nuomą. Maniau, kad gyvenimas viešbutyje – puikus pasirinkimas“, – sakė H.Laurie.

Jis su žmona Jo Green augina tris vaikus. Tiesa, vyras nepamiršo ir pašmaikštauti. „Kartais pasijuntu taip, lyg būčiau pabudęs iš komos. 6 metai prabėgo, o aš nepastebėjau. Ar Elizabeth II dar karalienė? Ar vis dar važiuojame kaire kelio puse? Ar vis dar turime svarą sterlingą? Vaidinu Hausą pakankamai ilgai, kad galėčiau tapti gydytoju“, – juokavo 50-metis aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius