-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Į „The Voice“ teisėjo kėdę atsisėdo Shakiros ir Gerardo Pique trijų mėnesių sūnus

Prieš kiek mažiau nei tris mėnesius pirmagimio susilaukusi Kolumbijos dainininkė Shakira kibo į darbus – atlikėja naujajame JAV muzikinio šou „The Voice“ sezone pavaduoja koncertiniam turui besiruošiančią Christiną Aguilerą.
Shakira į „The Voice“ filmavimą atvyko su trijų mėnesių sūneliu Milanu
Shakira į „The Voice“ filmavimą atvyko su trijų mėnesių sūneliu Milanu / „Twitter“ nuotr.

Naujai iškepta mamytė į šou filmavimą atvyko kartu su 11-os savaičių sūneliu Milanu ir su gerbėjais mielai pasidalijo nuotraukomis, kuriose užfiksuotas mamai teisėjauti padedantis mažylis. Socialiniame tinkle „Twitter“ dainininkė įkėlė dvi nuotraukas, iš kurių visai nesunku atspėti, kokia jo nuomonė apie šou dalyvių muzikinį talentą.

Facebook.com nuotr./Shakira su sūnumi Milanu
Facebook.com nuotr./Shakira su sūnumi Milanu

Vienoje nuotraukoje kūdikis užfiksuotas susimąstęs. „Akivaizdu, kad Milaną suintrigavo šis pasirodymas“, – po nuotrauka rašo Shakira.

Kitoje nuotraukoje mažylis nesistengė slėpti, kad tai, ką mato ant scenos, jam nepatinka. „Nemanau, kad jam patiko šis pasirodymas“, – juokingą sūnaus išraišką pakomentavo dainininkė.

Jau anksčiau, vasario pradžioje, mažasis Milanas buvo supažindintas ir su tėčio profesija. Shakira su nė mėnesio nesulaukusiu sūnumi stebėjo, kaip aikštelėje žaidžia jos mylimasis, „Barcelonos“ klubo futbolininkas Gerardas Pique. Gyvenimo moters ir sūnaus palaikomas vyras tąkart pelnė įvartį, o jo komanda laimėjo rungtynes rezultatu 6:1.

Pirmagimio 36-erių Shakira ir Ispanijos futbolo rinktinėje žaidžiantis 26-erių futbolininkas Gerardas Pique sulaukė sausio pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius