Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į žurnalo „People“ stilingiausių garsenybių sąrašą pateko aktorė Winslet ir JAV pirmoji dama (nuotraukos)

Britų aktorė Kate Winslet vainikavo žurnalo „People“ sudarytą 2009 metų dešimties stilingiausiai besirengiančių moterų sąrašą, o JAV pirmoji dama Michelle Obama pripažinta geriausia „pasiekiamo žavesio“ kategorijoje.
Kate Winslet
Kate Winslet / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Trečiadienį paskelbtas sąrašas nesuskirstytas pagal vietas, tačiau 33 metų K.Winslet buvo pripažinta 2009 metų geriausiai besirengiančia garsenybe.

Aktorei, kuri vasarį pelnė „Oskarą“ už rūsčios nacės vaidmenį filme „Skaitytojas“, šis titulas suteiktas „dėl jos unikalaus seksualaus rafinuotumo, modernaus holivudiško žavesio ir tų pavydėtinų apvalumų“, rašo „People“.

Žurnalas pripažino Holivudo aktorę Reese Witherspoon vilkėjusią „geriausias trumpas sukneles“.

Filmo „Mokyklos miuziklas“ žvaigždė Vanessa Hudgens paskelbta geriausia hipių stiliaus mergina, o indų kino žvaigždė Freida Pinto, sukūrusi vaidmenį aštuoniais „Oskarais“ apdovanotame filme „Lūšnynų milijonierius“ pelnė pripažinimą už geriausiai suderintas spalvas.

Holivudo garsenybė Bradas Pittas, filmo „Saulėlydis“ aktorius Robertas Pattinsonas ir kino juostos „Pagirios Las Vegase“ bei televizijos serialo „Grožio peilis“ žvaigždė Bradley Cooperis šiemet buvo pripažinti vienais stilingiausių vyrų.

„People“ pagyrė jų dėmesį detalėms, tokioms kaip kaklaraiščiai ar segtukai, dėl kurių „jų išvaizda pranoko pagrindinį lygį“.

Paauglė kantri muzikos dainininkė Taylor Swift, kuri teigia, kad ją „hipnotizuoja viskas, kas žiba“, į šį sąrašą pateko už „geriausią blizgučius“.

Geriausiai ir blogiausiai besirengiančios garsenybės aptariamos kasmet leidžiamame dvigubame „People“ numeryje, kuris spaudos kioskuose pasirodys penktadienį.

Žurnalas pripažino, kad šių metų madai didelę įtaką padarė „Emmy“ apdovanojimą pelnęs televizijos serialas „Mad Men“, kurio veiksmas vyksta 7-ame dešimtmetyje. Tuo metu buvusios madingos siauros kelnės ir aptemptos suknelės įkvėpė mūsų laikų dizainerius Michaelą Korsą ir Tory Burch.

Specialiame „People“ numeryje taip pat apžvelgiamos didžiausios šių metų stiliaus nesėkmės. Buvusi televizijos šou „Amerikos dievaitis“ teisėja Paula Abdul ir aktorė Renee Zellweger buvo pripažintos prasčiausiai darbužius išsirinkusiomis garsenybėmis.

Dainininkė Jessica Simpson, kuri sausį pasirodė vilkėdama senamadiškus džinsus aukštu liemeniu, išprovokavo įnirtingas diskusijas apie Holivudo garsenybių viršsvorio problemas, tapusias viena iš „įsimintiniausių metų akimirkų“, rašo „People“.

„People“ 2009 metų geriausiai besirengiančių moterų dešimtukas:

Kate Winslet – geriausiai besirengianti garsenybė;

Vanessa Hudgens – geriausias hipių stilius;

Reese Witherspoon – geriausia trumpa suknelė;

Cameron Diaz – geriausi džinsai;

Michelle Obama – geriausias prieinamas žavesys;

Freida Pinto – geriausiai suderintos spalvos;

Taylor Swift – geriausi blizgučiai;

Nicole Richie – geriausi nėščiosios drabužiai;

Beyonce – geriausias gatvės stilius;

Kim Kardashian – geriausias bikinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius