Infarktą patyrusios aktorės Carrie Fisher būklė stabili

Infarktą patyrusi „Žvaigždžių karų“ (Star Wars) aktorė Carrie Fisher yra „stabilios būklės“, sekmadienį paskelbė jos motina aktorė Debbie Reynolds.
Carrie Fisher
Carrie Fisher / Scanpix nuotr.

„Carrie yra stabilios būklės. Jeigu bus kokių nors naujienų, pasidalinsiu, – parašė D.Reynolds socialiniame tinkle „Twitter“. – Visiems jos gerbėjams ir draugams: dėkoju už jūsų maldas ir gerus palinkėjimus“.

60 metų C.Fisher infarktą patyrė lėktuve, baigiantis transatlantiniam skrydžiui iš Londono į Los Andželą.

Jos brolis Toddas Fisheris penktadienį paskelbė, kad aktorė yra gydoma intensyvios slaugos skyriuje, kvėpuoja prijungta prie aparato.

Tačiau iš D.Reynolds žinutės galima spręsti, kad jos dukters būklė galėjo truputį pagerėti.

Kol kas naujos informacijos iš Kalifornijos universiteto Los Andžele ligoninės nėra.

C.Fisher visame pasaulyje išgarsėjo kaip princesė Lėja originaliojoje, 1977–1983 metų „Žvaigždžių karų“ trilogijoje, tapusioje kultūriniu fenomenu.

Vida press nuotr./Carrie Fisher
Vida press nuotr./Carrie Fisher

Markas Hamillas, kuris šiame filme suvaidino jos brolį Luką Skaivokerį, sekmadienį paskelbė žinutę tviteryje su saitažyme #CarrieChristmas ir pasidalino savo bei C.Fisher nuotraukomis. Ant vienos iš nuotraukų buvo parašyta: „Brangusis Kalėdų Seneli – Kalėdoms noriu galios, kad būčiau stipri“.

C.Fisher visame pasaulyje išgarsėjo kaip princesė Lėja originaliojoje, 1977–1983 metų „Žvaigždžių karų“ trilogijoje, tapusioje kultūriniu fenomenu.

Kitos „Žvaigždžių karų“ žvaigždės ir filmavimo grupės nariai taip pat linkėjo aktorei greitai pasveikti.

Remiantis žiniasklaidos pranešimais, C.Fisher neseniai baigė filmuotis kompanijos „Amazon“ televizijos serialo „Catastrophe“, kuris statomas Londone, trečiajame sezone.

Šios amerikiečių aktorės tėvai yra kino žvaigždė Debbie Reynolds, labiausiai pagarsėjusi vaidmeniu juostoje „Dainuojantys lietuje“ (Singin' In The Rain), ir dainininkas Eddie Fisheris, kurių santuoka truko ketverius metus.

C.Fisher dažnai kalbėdavo apie daug metų trukusią savo priklausomybę nuo narkotikų ir psichikos sutrikimą – maniakinę depresiją. Įvairiuose interviu ji pripažino, kad buvo priklausoma nuo receptinių vaistų ir kokaino, kurį sakė vartojusi ir per 1980 metų „Žvaigždžių karų“ juostos „Epizodas V – Imperija duoda atkirtį“ (The Empire Strikes Back) filmavimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius