-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Internetinė pažintis lėmė sužadėtuves: amerikietis pasipiršo merginai, kurią prieš 7 metus užkalbino „Facebook“ tinkle

Socialiniame tinkle „Facebook“ susipažinusi pora po septynerių metų draugystės susižadėjo, rašo dailymai.co.uk. Amerikietis Stevenas Kawalitas su savo sužadėtine Nafis Joon susipažino 2007-aisiais, kai pamatė jos anketą „Facebook“ tinkle. Tada internete ją „bakstelėjo“ ir štai, po septynerių metų jiedu nusprendė susituokti.
Stevenas Kawalitas su savo sužadėtine Nafis Joon
Stevenas Kawalitas su savo sužadėtine Nafis Joon / Facebook.com nuotr.

S.Kawalitas mylimajai pasipiršo greta „Facebook“ biuro Kalifornijoje, ją čia atsivedė sakydamas, kad gavo pakvietimą į nemokamą ekskursiją. Staiga S.Kawalitas priklaupė ant kelio ir tarė: „Kai žmonės paklausia, kaip susipažinome, sakome, kad per bendrus draugus. Nafis, aš tave labai myliu. Tu mano geriausia draugė. Ar tekėsi už manęs?“ Ji, žinoma, atsakė „taip“. 

Televizijos ABC žinioms S.Kawalitas sakė: „Juokinga tai, kad aš prisiregistravau socialiniame tinkle tam, kad galėčiau atgaivinti santykius su senais draugais, o radau čia gyvenimo meilę.“

Tai jau ne pirmas išradingas pasipiršimas, patraukęs žiniasklaidos dėmesį. Praėjusį mėnesį gaisrininkas Jesse Gonzalezas pasipiršo savo merginai, policijos pareigūnei, per dirbtinai sukeltą gaisrą. Bendradarbiaudamas su specialiosiomis tarnybomis jis padegė garažą, gaisro metu elgėsi kaip tikras didvyris.

Vėliau ėmus skambėti Bruno Marso dainai „Marry me“ jis priklaupė ant kelio ir paklausė mylimosios Olgos Peck, ar ši už jo tekės. Mergina atsakė: „Aš tave myliu, negaliu sulaukti, kada ištekėsiu už tavęs ir praleisiu su tavimi visą likusį savo gyvenimą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius