Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Kalifornijos grįžusi Gintarė Gurevičiūtė: „Ten mėgaujuosi gyvenimo kokybe“

Televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė (29) ketvirtadienio popietę leido šou „Geriausi mūsų vakarai“ filmavime – drauge su būriu kitų įžymybių linksminosi žaisdama „radistų“ Jono Nainio ir Rolando Mackevičiaus pasiūlytus žaidimus. Į TV studiją žinoma moteris grįžo po ilgesnės pertraukos – pastaruoju metu ji viešėjo Kalifornijoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose.
Gintarė Gurevičiūtė
Gintarė Gurevičiūtė / Dainiaus Ščiukos nuotr.

Ketvirtadienio popietę į laidos „Geriausi mūsų vakarai“ susirinko būrys garsių žmonių – žurnalistas Orijus Gasanovas, grupės „Man-go“ lyderė Rima Petrauskytė-Malašičevė, dainininkas Justinas Lapatinskas. Čia taip pat pasirodė ir senokai matyta televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė.

Bendraudama su Žmonės.lt G.Gurevičiūtė pasakojo, kad viešumoje seniai nesirodė, mat buvo išvykusi – tris savaites leido Kalifornijoje, JAV. Ir ten ji sugrįžo anaiptol nebe pirmą kartą.

„Kaip visada, Kalifornijoje filmavome laidą ir poilsiavome. Atvirai tariant, šįkart nusprendėme nebevaidinti, kad daug dirbame, o tiesiog... Išvažiavome ten papramogauti. Šiuo metu taip jau yra: porą mėnesių padirbu čia, Lietuvoje, mėnesį pabūnu ten, Kalifornijoje – mėgaujuosi gyvenimo kokybe. Tačiau malonumą reikia derinti su darbu, taigi tuo pat metu filmuoju siužetus laidai“, – sakė G.Gurevičiūtė.

Dainiaus Ščiukos nuotr./Gintarė Gurevičiūtė
Dainiaus Ščiukos nuotr./Gintarė Gurevičiūtė

Ką, kur ir apie ką Kalifornijoje prifilmavo, ji greitai parodys savo kuriamos laidos „Bus visko“ žiūrovams.

O kol kas gerbėjus intriguoja viešnagės Kalifornijoje metu užfiksuotomis nuotraukomis – tiek ten pripozavo, kad beliko tik grožėtis ir... ką jau čia – baltai pavydėti.

➕no expectations, no disappointments➕ Dress @lauradaili Photo @sciuka

A photo posted by Gintare Gureviciute (@gintare.gureviciute) on

„Įprastai kartu su manimi į JAV vykdavo operatorius, o šįkart pasikviečiau fotografą. Juk jis gali ir filmuoti, ir fotografuoti... Norėjosi išnaudoti jo talentą, taigi kaskart, kai išeidavome į miestą, pasinaudodavome proga pasifotografuoti. Jis – talentingas vaikinas, todėl nuotraukos pavyko puikios. Nors nei vienai nuotraukai didelio pasiruošimo neprireikė“, – šypsosi G.Gurevičiūtė ir rodo, kokius parsivežė kadrus.

➕The sexiest thing a women can be is confident➕ ???? @sciuka

A photo posted by Gintare Gureviciute (@gintare.gureviciute) on

Į Kaliforniją Gintarės keliai veda dažnai ir reguliariai. Kodėl? „Kalifornijoje man labai patinka. Iš tiesų, nėra taip, kad ten daug keliaučiau. Tiesiog kaskart išvykusi stengiuosi patirti vietinio gyvenimo skonį. Turiu ten savo aplinką, savo draugus. Mano mama klausia, kodėl nevažiuoju į kitas vietas. Bet man atrodo, kad jaučiuosi kiek pavargusi nuo ieškojimų ir „atradimų“. Dabar man smagu grįžti ten, kur viską pažįstu, žinau, kur gali nustebinti draugai. Grįžtu ten gyventi kokybiško gyvenimo“, – šypsosi.

Kaip ilgai dabar užsibus Lietuvoje, moteris kol kas nežino: „Greitai bus mano gimtadienis, jo proga ketinau trumpam išvykti. Visgi sunku prognozuoti, kaip pavyks. Be to, reikia ir čia padirbėti. Iš tiesų, grįžusi į Lietuvą tikrai labai daug dirbu. Čia aš nevaikštau į jokius vakarėlius, laisvą laiką visada leidžiu su šeima, jį skiriu tėvams. Visgi kadangi esu jaunas, normalus žmogus, man irgi norisi atsipalaiduoti. Bet tą atsipalaidavimą randu Amerikoje... Ten jis kitoks nei čia.“

Dainiaus Ščiukos nuotr./Gintarė Gurevičiūtė
Dainiaus Ščiukos nuotr./Gintarė Gurevičiūtė

Kaip tas atsipalaidavimas skiriasi? „Išeini čia į vakarėlį, ir ką? Ir kažką... Čia man vakarėliai nėra tokie įdomūs kaip ten. Laisvalaikis Kalifornijoje tikrai kitoks. Ten daugybė labai įdomių restoranų, koncertai – visai kito lygio, labai mėgstu baletą... Ten kiekviena diena yra nuotykis, ir man tai labai patinka“, – sakė G.Gurevičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius