Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Miley Cyrus namų pavogtu naujutėlaičiu „Maserati Quattroporte“ automobiliu vagys ilgai pasidžiaugti nespėjo

Europoje su koncertine programa „Bangerz“ gastroliuojanti atlikėja Miley Cyrus (21 m.) sulaukė nemalonių žinių iš policijos – į jos namus Los Andžele įsilaužė vagys.
Miley Cyrus
Miley Cyrus / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Anot „Associated Press“, praėjusį savaitgalį į garsios dainininkės namus įsibrovę vyras ir moteris pavogė naujutėlaitį, 2014 metų gamybos baltą, keturių durų „Maserati Quattroporte“ automobilį, kurio vertė 102 000 JAV dolerių, brangenybių bei kitų vertingų daiktų.

Vagystę pastebėjo ir policiją iškvietė Miley Cyrus asistentė, kuri, atėjusi į jos namus, pastebėjo, kad dingo dainininkės automobilis ir kiti jos daiktai.

Tačiau vagys pagrobtu „Maserati Quattroporte“ pasidžiaugti nespėjo – kažkas pastebėjo brangų Miley automobilį stovintį Simi Valley gatvėje ir paskambino policijai, antradienį pranešė TMZ. Policijos duomenimis, „Maserati Quattroporte“ nebuvo apdaužytas, o susekti vagis padėjo Miley Cyrus namuose įrengtų vaizdo kamerų įrašai. 

Tai jau antras kartas per pastaruosius aštuonis mėnesius, kai vagys apšvarino Miley Cyrus namus. Pernai lapkritį pastebėta, kad iš dainininkės namų dingo papuošalų ir aksesuarų už maždaug 100 tūkst. JAV dolerių – tą kartą įsilaužimo žymių taip pat nerasta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius