Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš reabilitacijos klinikos paleista aktorė L.Lohan bus stebima namuose

Problemų persekiojamai Holivudo žvaigždutei Lindsay Lohan leista vykti į namus po tris savaites trukusio gydymo priklausomybės ligų centre, tačiau ji bus toliau stebima, trečiadienį sakė teisėjas.
L.Lohan teisme
L.Lohan teisme. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lindsay Lohan

Per teismo posėdį Beverli Hilse teisėjas Eldonas Foxas sakė, kad L.Lohan paleidžiama iš klinikos, bet nurodė, kad ateinančius du mėnesius ji bus stebima.

„Jei iki lapkričio 1 dienos bus įvykdytos visos sąlygos, jai bus skirtas bandomasis laikotarpis be priežiūros ir leista išvykti gyventi kur nors kitur, taip pat ir už Kalifornijos ribų“, – sakė E.Foxas per Los Andželo apygardos aukštesniojo teismo posėdį Beverli Hilse.

Liepos 6 dieną aktorei buvo skirta 90 dienų kalėjimo ir dar trys mėnesiai gydymo priklausomybės ligų klinikoje už lygtinio atleidimo nuo laisvės atėmimo bausmės įpareigojimų nevykdymą, nes ji praleido virtinę užsiėmimų pagal alkoholikų reabilitacijos programą.

Lankyti šiuos užsiėmimus teismas ją įpareigojo, kai L.Lohan 2007 metais buvo areštuota už vairavimą apsvaigus ir kokaino laikymą.

Rugpjūčio pradžioje L.Lohan anksčiau laiko buvo paleista iš kalėjimo, praleidusi jame trylika dienų. Įkalinimo laikas aktorei buvo sutrumpintas už gerą elgesį ir pagal programą, skirtą sumažinti kalinių skaičių perpildytuose vietos kalėjimuose.

Paleista iš kalėjimo L.Lohan iš karto atvyko į reabilitacijos kliniką Los Andžele.

Trečiadienį vykusiame teismo posėdyje aktorė nedalyvavo, bet jos advokatė Shawn Champan Holley sakė, kad Lindsay vykdo visus teismo įpareigojimus ir dabar yra jau kita moteris.

„Panelė Lohan rimtai žiūri į blaivybę, – teisme sakė Sh.Chapman Holley. – Ji nusiteikusi labai rimtai ir išmoko pamoką“.

Vėliau advokatė žurnalistams sakė, kad L.Lohan po 22 dienas trukusio gydymo reabilitacijos klinikoje ketina pradėti naują gyvenimą.

„Viliuosi, jog panelei Lohan tai yra nauja pradžia. Ji padarė viską, ko jos buvo prašoma, – sakė Sh.Chapman Holley. – Ji sveika, jos galva blaivi ir ji nusiteikusi pozityviai“.

Iš reabilitacijos klinikos, kur buvo priverstinai gydoma, L.Lohan anksčiau laiko paleidžiama jau antrą kartą.

Prieš trejus metus aktorė buvo sulaikyta dėl vairavimo apsvaigus. Išėjusi iš reabilitacijos klinikos ji po dviejų mėnesių vėl buvo areštuota už vairavimą išgėrus ir kokaino laikymą. Tuomet jai teko praleisti 84 minutes už grotų. Aktorei taip pat buvo skirtas trejų metų bandomasis laikotarpis.

Holivudo vakarėlių liūtė, kelerius pastaruosius metus buvusi neišsemiamu šaltiniu bulvarinei žiniasklaidai, anksčiau laikyta viena perspektyviausių savo kartos aktorių, tačiau jos karjera smarkiai pašlijo dėl nemalonumų su teisėsauga, narkotikų vartojimo ir virtinės profesinių nesėkmių.

Dėl L.Lohan teisinių bėdų buvo atidėtas jos naujos juostos, kurioje aktorė įkūnys aštuntojo dešimtmečio pornografinių filmų žvaigždę Lindą Lovelace, filmavimas.

Pastarąjį kartą kino ekranuose L.Lohan buvo galima išvysti kritikų supeiktame 2007-ųjų filme „Žinau, kas mane nužudė“. 2008 metais už šią juostą L.Lohan gavo dvi „Auksines avietes“ – satyrinius apdovanojimus, kurie skiriami blogiausiems Holivudo aktoriams.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius