-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Iš Victorios Beckham Niujorko ilgapirščiai nukniaukė dviratį

Nors ir sunku įsivaizduoti, kaip mados ikona Victoria Beckham (39), praktiškai nenusiaunanti aukštakulnių, mina dviratį, taip kartais pasitaiko. Tačiau būtent tada, kai Victoria per Niujorko mados savaitę pasirinko kelionei dviratį, vagys šią transporto priemonę, prirakintą prie stulpo, iš moters nudžiovė.
Victoria Beckham
Victoria Beckham / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Dizainere virtusi buvusi popmuzikos žvaigždė penktadienio rytą savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasidalino nuotrauka. Po nuotrauka, kurioje matosi tik spyna prie stulpo prirakintas priekinis dviračio ratas ji ironiškai rašė: „Na, vadinasi, namo šiandien aš nevažiuosiu.“

„Twitter“ nuotr. /Niujorko policijos automobilis
„Twitter“ nuotr. /Niujorko policijos automobilis

Tiesa, tos pačios dienos vakare V.Beckham į kitą savo socialinį tinklą „Twitter“ įkėlė dar vieną nuotrauką – vagystės aplinkybių tirti atvykusį Niujorko policijos automobilį. Po nuotrauka ir vėl buvo pareigūnų lėtumą pašiepiantis komentaras: „Atvyko ieškoti prapuolusio dviračio“.

Jei kyla sunkumų, mėginant įsivaizduoti Victoria važiuojančią dviračių, pagalvokite apie žmonių srautą Niujorke, kuriame nuolatos gyvena 9 mln., per mados savaitę. Dviratis šiuo metu – greičiausia transporto priemonė.

V.Beckham savo pirmąją kolekciją Niujorko mados savaitėje pristatė 2008-aisias. Nuo to laiko ją, kaip mados kūrėją, pripažino ne tik stileivos, bet ir žinomi dizaineriai. Šiais metais ji taip pat žada pristatyti naujausią savo kolekciją.

Be to, sklando kalbos, kad kostiumus E.L.James knygos „Penkiasdešimt pilkos atspalvių“ ekranizacijai taip pat kurs stilingoji V.Beckham.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius