Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanų popmuzikos veteranas Iglesiasas vedė ilgametę draugę

Visame pasaulyje žinomas ispanų popmuzikos veteranas Julio Iglesiasas per jaukią ceremoniją gimtinėje vedė savo ilgametę draugę, praneša žiniasklaida.
Julio Iglesias su ilgamete drauge
Julio Iglesiasas su ilgamete drauge / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Julio Iglesias

66-erių metų moterų širdžių virpintojas antradienį pietiniame Marbeljos mieste vedė 44 metų olandų manekenę Mirandą Rijnsburger, su kuria drauge yra jau du dešimtmečius.

Kaip praneša žiniasklaida, laiminga pora santuokos įžadus davė per tradicinę katalikišką ceremoniją, kurioje dalyvavo tik penki jųdviejų vaikai bei du vedybų liudininkai.

Po ceremonijos koplyčioje, esančioje dainininkui priklausiančiame ūkyje netoli Malagos miesto, įvyko mišios.

Anksčiau J.Iglesiasas buvo susituokęs su filipiniete žurnaliste ir televizijos laidų vedėja Isabel Preysler, su kuria susilaukė trijų sūnų – Chabeli, Julio jaunesniojo ir Enrique, pasekusio tėvo pėdomis ir sulaukusio didžiulio tarptautinio pripažinimo.

Su dabartine žmona sentimentalių dainų atlikėjas, kuris per karjerą visame pasaulyje yra pardavęs 250 mln. savo albumų, augina tris sūnus ir dukteris dvynes.

Dainininko agentas pranešė, kad dabar jaunavedžiai mėgaujasi medaus mėnesiu Ocheno kaimelyje, esančiame netoli Marbeljos.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius