Italijos premjeras Berlusconi tvirtina dainuojantis geriau už populiarų dainų kūrėją Aznavourą

Italijos premjeras Silvio Berlusconi pirmadienį pareiškė dainuojantis geriau už populiarų dainų kūrėją Charles'į Aznavourą.
Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Kažkas parašė, kad aš su juo dainuosiu, tačiau negaliu to padaryti dėl užimamo posto. Be abejo, aš taip pat sudainuočiau geriau už jį“, – pajuokavo premjeras, pristatydamas Ch.Aznavourą viename renginyje, vykusiame Milano katedroje.

S.Berlusconi, kuris jaunystėje dainuodavo sentimentalias dainas kruiziniuose laivuose, susitiko su Ch.Aznavouru, atsiėmęs institucinę premiją už savo politinę karjerą.

Prieš prasidedant koncertui Ch.Aznavouras neliko skolingas S.Berlusconi ir pareiškė, kad šis yra „didžiausią prestižą turintis artistas, kada nors pristatęs mano pasirodymą“.

Atsiimdamas premiją S.Berlusconi gyrė savo Vyriausybės pasiekimus, tarp jų – išspręstą šiukšlių krizę pietiniame Neapolio mieste ir pažangą kovojant su organizuotu nusikalstamumu, praneša naujienų agentūra ANSA.

73 metų premjeras taip pat prisiėmė dalį nuopelnų dėl tarpininkavimo siekiant sustabdyti Rusijos ir Gruzijos karą 2008 metais, taip pat dėl didesnio Prancūzijos ir JAV suartėjimo.

Per šį renginį S.Berlusconi pirmąsyk lankėsi Milano katedroje nuo praeitų metų gruodžio 13 dienos, kai per vieną susitikimo su rinkėjais nestabilios psichikos vyras paleido premjerui į veidą sunkų šios šventovės modelį. Tąsyk milijardieriui politikui buvo sulaužyta nosis ir išmušti du dantys.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius