-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įvertinkite: Nicole Kidman – it iš akies lupta Monako kunigaikštienė Grace Kelly

Viena žaviausių Holivudo aktorių Nicole Kidman (45) vaidina juostoje apie iškiliausią, elegantiškiausią ir bene gražiausią praėjusio amžiaus moterį – JAV aktorę ir Monako kunigaikštienę Grace Kelly. Pasirodo, režisierius N.Kidman pasirinko ne be reikalo, o dėl jos neapsakomo panašumo su kunigaikštiene Grace.
Nicole Kidman (kairėje) ir Monako kunigaikštienė Grace
Nicole Kidman (kairėje) ir Monako kunigaištienė Grace / „Scanpix“ nuotr.

Nėra abejonės, kad pirmadienį Monte Karle filmuotoje scenoje, vilkėdama blizgučiais papuošta, pūsta, žemę siekiančia, balta suknele ir pasipuošusi įspūdingu koljė, N.Kidman ir jautėsi tarsi būtų tikra kunigaikštienė. Prie šios aprangos stilistai aktorei priderino pirštines iš satino bei derantį šalį pečiams apsigaubti.

Pasirinkta suknelė šiek tiek priminė kunigaikštienės Grace ir Monako kunigaikščio Rainierio III vestuvėms, dizainerės Helen Rose sukurtą suknelę. Dėl to tik dar labiau išryškėjo aktorės ir kunigaikštienės panašumai. Žinoma, juos sustiprino ir Nicole skiriamasis bruožas – balta, aksominė, „karališka“ oda. Daugiau nuotraukų pamatyti galite paspaudę čia.

Skaitytojus kviečiame komentaruose įvertinti  Nicole Kidman ir Grace Kelly panašumą.

Biografiniame filme, gana dviprasmišku pavadinimu „Grace of Monacco“ (angl. „grace“ gali reikšti ne tik vardą, bet ir malonę, graciją, prielankumą), G.Kelly vyro, princo Rainierio III, vaidmuo atiteko aktoriui Timui Rothui (51). Nors juosta dar tik filmuojama, preliminari jos pasirodymo data – 2014-ieji metai.

Primename, kad portalas Žmonės.lt anksčiau rašė apie N.Kidman ir filmavimo grupės derybas dėl Grace Kelly vaidmens filme.

Įdomu ir tai, kad filmą režisuoti apsiėmė Olivieris Dahanas – režisierius, sukūręs ne vieną biografinį filmą, o garsiausias jų – apie liūdno likimo, tačiau nepakartojamo balso prancūzų dainininkę Edith Piaf. Jos istoriją 2007-aisiais režisierius prikėlė biografinėje juostoje „Rožinis gyvenimas“ (pranc. „La Vie en Rose“).

Trumpai apie Grace Kelly

Grace Kelly (1929-1982) – iš Filadelfijos (JAV) kilusi aktorė. Ji suvaidino ne viename garsiame praėjusio šimtmečio filme ir buvo legendinio režisieriaus Alfredo Hitchcocko numylėtinė. Pagrindinius vaidmenis ji atliko juostose „Langas į kiemą“ (angl. „Rear Window“)  bei „Įvykus žmogžudystei skambinkite M“ (angl. „Dial M for Murder“).

1955-aisiais, būdama vos 26-erių, ji su Amerikos aktorių  delegacija išvyko į kasmetinį Kanų kino festivalį, kurio metu, per vieną iš fotosesijų susipažino su būsimu vyru, Monako kunigaikščiu Rainieriu III (1923–2005). Poros vestuvės įvyko prabėgus vos metams nuo jų pažinties – 1956 balandžio 18-19 dienomis. Pasaulio spauda šias europiečio monarcho ir JAV aktorės vestuves pavadino „gražiausiomis amžiaus vestuvėmis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius