-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Simpson gimtadienį aptemdė skyrybos

Dainininkė Jessica Simpson buvo priversta atšaukti savo 29-ojo gimtadienio vakarėlį po to, kai gimtadienio išvakarėse ją paliko vaikinas.
Dainininkę J.Simpson jos vaikinas T.Romo paliko gimtadienio išvakarėse.
Dainininkę J.Simpson jos vaikinas T.Romo paliko gimtadienio išvakarėse.

Dar visai neseniai dainininkė amerikietiškojo futbolo žaidėją Tony Romo vadino „gyvenimo meile“ ir kalbėjo apie būsimus vaikus. Dabar artimi J.Simpson šaltiniai skelbia, kad mergina liko sudaužyta širdimi ir be gimtadienio vakarėlio. Atlikėja dėl netikėtų skyrybų atšaukė turėjusį įvykti Barbės ir Keno tematikos šventę.

Internetinius socialinius tinklus mėgstanti J.Simpson internetiniame puslapyje „Twitter“ neužsiminė apie gresiančias skyrybas. Tuo metu savo internetiniame dienoraštyje dainininkė jau po gimtadienio rašė „Barbės vakarėlis neįvyko, tačiau man jau suėjo 29-eri ir aš jaučiuosi taip, tarsi stovėčiau ant pasaulio krašto ir rėkčiau „Man patinka senti“.

„Jos širdis sudaužyta. Ji myli Tony, tačiau pastaruoju metu jiems sunkoka“, – amerikiečių žurnalui „People“ sakė vienas šaltinis. „Jis užsiėmęs su savo karjera, o ji pasiruošusi jį lėtai nušauti, todėl pora nusprendė pabūti atskirai“, – sakė šaltinis.

J.Simpson gimtadienio naktį jos buvęs vaikinas pastebėtas besilinksminantis Holivude su savo draugais. „Prie jo stalelio buvo prisėdusios kelios merginos. Romo gurkšnojo kokteilį „Grey Goose“ ir tiesiog linksminosi su draugais“, – žurnalui pasakojo šaltinis.

Tačiau kitas „People“ šaltinis įsitikinęs, kad pora gali susitaikyti bet kuriuo metu. „Jie nuolat pykstasi. Viena kova keičia kitą be jokių pertraukų. Jessicai visada kažkas negerai“, – pasakojo šaltinis.

J.Simpson su T.Romo susitikinėjo nuo 2007 m. lapkričio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius