Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jadenas Smithas į pasimatymą su Kylie Jenner atėjo vilkėdamas Geležinio žmogaus kostiumą

Aktorius Jadenas Smithas į pasimatymą su jauniausia Kim Kardashian sesute Kylie Jenner atėjo vilkėdamas Geležinio žmogaus kostiumą.
Jadenas Smithas
Jadenas Smithas filmo „Žemė – nauja pradžia“ premjeroje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Willo Smitho sūnus trečiadienį Niujorke su Kylie Jenner ir kitais draugais lankėsi prabangiame „Nobu“ restorane.

15-metė Kylie vilkėdama trumpą leopardo raštais margintą suknelę ir ryškiai pasidažiusi stengėsi atrodyti vyresnė, o štai 14-metis Jadenas nepamiršo, kad tebėra paauglys, ir apsirengė superherojaus kostiumu. Nuotraukas, kuriose Jadenas apsivilkęs Geležinio žmogaus kostiumą, galite pamatyti paspaudę čia.

Jadenas superherojaus kostiumą nusipirko tą patį trečiadienį ir nusprendė iš karto jį apsivilkti. Vaikino nesustabdė ir tai, jog pietauti jis ėjo į prabangų sušių restoraną, kuriame lankosi solidžiai apsirengusios ryškiausios žvaigždės ir turtingiausi verslininkai. Turint omenyje tai, kad Jadeno tėvas yra vienas geriausiai mokamų Holivudo aktorių, o Kylie mama Kris Jenner taip pat nepėsčia pramogų pasaulyje, jaunimėlis gali leisti sau ką panorėjęs.

Kylie Jenner filmo „Žemė – nauja pradžia“ premjeroje
Kylie Jenner filmo „Žemė – nauja pradžia“ premjeroje

Po dienos su draugais 14-metis trečiadienio vakarą pasirodė savo naujausio filmo „Žemė – nauja pradžia“ (org. „After Earth“), kuriame vaidino kartu su tėvu Willu Smithu, premjeroje. Vaikino palaikyti buvo atėjusi ir Kylie.

Jadenas ir Kylie susipažino gana seniai ir tapo geriausiais draugais, o šiemet jų santykiai peraugo į romantiškus. Kaip ir dera jų amžiui, porelė bendros ateities dar neplanuoja ir tiesiog smagiai kartu leidžia laiką. Puikai su Smithų šeima sutarianti Kylie antradienį Niujorke laiką leido ir su jaunesniąja Jadeno seserimi Willow bei aktoriaus Stepheno Baldwino dukra Hailey Baldwin, kuri taip pat trečiadienį atėjo į „Žemė – nauja pradžia“ premjerą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius