Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jake‘as Gyllenhaalas bando įsiteikti Taylor Swift

Holivudo aktorius Jake‘as Gyllenhaalas naujai mylimajai Taylor Swift, nors pora ir neigia santykius, pinigų negaili. Argi vyras leistų 100 tūkst. svarų sterlingų (407 tūkst. Lt) vien tam, kad patenkintų nerūpinčios moters įgeidžius?
Jake'as Gyllenhaalas
Jake'as Gyllenhaalas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Būtent tiek J.Gyllenhaalas išleido skrydžiui privačiu lėktuvu, kuriuo T.Swift buvo atskraidinta iš JAV į Didžiąją Britaniją. Susitikę Londone balandėliai, pasak Thesun.co.uk šaltinių, praktiškai visą savaitgalį neišėjo prabangaus viešbučio „The Dorchester“ numerio.

Pora rado laiko pabūti kartu, nors abu Londone dirbo. J.Gyllenhaalas pristatė savo naują komediją „Meilė ir kiti narkotikai“ (angl. „Love And Other Drugs“), o T.Swift pasirodė „Radio 1 Teen Awards“ apdovanojimuose. Tiesa, žurnalistai pabrėžia, kad 20-metės dainininkės reisas tyčia buvo suplanuotas kiek anksčiau, kad ji spėtų pasimatyti su 29-erių mylimuoju.

„Scanpix“ nuotr./Taylor Swift
„Scanpix“ nuotr./Taylor Swift

„Jake‘as norėjo pabūti kartu, jei jis nebūtų sumokėjęs už jos skrydį, jie būtų prasilenkę ir susitikę tik vėliau JAV“, – sakė šaltinis ir pridūrė, kad „tiesiog draugai“ retai taip elgiasi.

Prieš kelis mėnesius telefono numeriais apsikeitę J.Gyllenhaalas ir T.Swift, kaip praneša šaltiniai, nuolat bendrauja. Jie kartu praleido keletą dienų Kalifornijoje, vėliau buvo susitikę Niujorke.

T.Swift anksčiau yra draugavusi su dainininkais Johnu Mayeriu, Joe Jonasu ir „Saulėlydžio“ sagos aktoriumi Tayloru Lautneriu.

J.Gyllenhaalas yra pakerėjęs tokias garsias aktores kaip Kirsten Dunst, Natalie Portman, Reese Witherspoon bei Isabel Lucas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius