Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jameso Gandolfini laidotuvėse Aleco Baldwino žmona Hilaria Thomas rašinėjo žinutes į „Twitter“

Ketvirtadienį Niujorke į paskutinę kelionę buvo palydėtas Jamesas Gandolfini – į jo laidotuves susirinko būrys aktoriaus draugų ir kolegų, tarp kurių buvo ir Alecas Baldwinas su žmona Hilaria Thomas. Tačiau ji per laidotuves atrado laiko parašyti ir kelias žinutes socialiniame tinkle „Twitter“.
Hilaria Thomas Jameso Gandolfini laidotuvėse
Hilaria Thomas Jameso Gandolfini laidotuvėse / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Serialo „Sopranai. Mafijos kronika“ (org. „The Sopranos“) žvaigždės laidotuvėse kūdikio besilaukianti 32-ejų Hilaria Thomas parodė nepagarbą velioniui ir jo artimiesiems.

Moters žinutę socialiniame tinkle „Twitter“ apie gyvenimo trapumą („Gyvenimo ratas yra toks neįtikėtinas: gimimas, gyvenimas, mirtis... Būkite geri, rūpinkitės savimi, nes gyvenimas toks trapus. Ilsėkis ramybėje, Jimmy“) gal ir galima suprasti, tačiau iš karto po to Hilaria lyg niekur nieko viešai ėmė svarstyti, ką padovanoti vyrui vestuvių metinių proga.

„Ką veikėte per pirmąsias savo vedybų metines? Ką dovanojote savo partneriui? Mūsiškės artėja!“ – rašė Hilaria, kai tuo metu mirusiojo šeima liejo ašaras dėl netekties. Negana to, Hilaria dar spėjo pareklamuoti ir Rachael Ray pokalbių laidą, kurioje ji duos interviu, bei pasidalinti keliais gaivinančių kokteilių receptais.

Ketvirtadienio popietę, kai jau sulaukė pakankamai kritikos dėl neetiško elgesio, Hilaria pasitelkė tą patį „Twitter“, kad apsigintų. „Jeigu ką, nesinešioju telefono į laidotuves – niekada to nedariau ir nedarysiu“, – rašė ji. Moterį pažįstantis šaltinis „Mail Online“ patikino, kad tas žinutes ji rašė tikrai ne dalyvaudama laidotuvėse – iš ceremonijos artimiausiu metu gimdyti turinti Hilaria išėjo gana anksti, nes karštą dieną pasijuto prastai. Žinutes ji rašė būdama automobilyje ir jau važiuodama namo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius