Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jamie Oliveris: nuo riebiausio pasaulio miesto net plaukai šiaušiasi

Garsusis Didžiosios Britanijos virtuvės virtuozas Jamie Oliveris skynews.com pasakojo, kad apsilankymas nesveikiausiame mieste sukėlė šiurpą.
Jamie Oliveris
Jamie Oliveris / „Scanpix“ nuotr.

Nuogu virėju pravardžiuojamas meistras šiuo metu JAV filmuoja laidą, kurioje parodys, kaip  bando pakeisti riebiausios šalies valgymo įpročius.

J.Oliveris pripažino, kad vizitas Huntingtono mieste, Vakarų Virdžinijoje, jam atvėrė akis.

„Šiame mieste dirbau su keliomis šeimomis ir viskas, ką jums galėčiau pasakyti, būtų kraupu“, – sakė  maisto ruošimo virtuozas.

Jis pasakojo, kad miestas kenčia nuo didelių korporacijų, kurios kontroliuoja bendruomenės maistą. Vietovė yra stebėtinai kaimiška, todėl įnešti ko nors naujo  ir šviežio buvo tikrai sudėtinga.

J.Oliveris JAV mieste filmuosis tris mėnesius ir bandys viską pakeisti: pradedant mokyklos pietumis ir baigiant prekybos centrų.

Susitikime su miestiečiais virtuvės meistras 150 žmonių pranešė blogą žinią, kad jie gyvena riebiausiame Žemės mieste. O septynmetė Sophia Necco atskleidė ir vieną iš  priežasčių, kodėl šis miestas kenčia. Ji pasakojo, kad mokyklos valgyklos valgiaraštį sudaro pyragai, mėsainiai ir dešrainiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius