Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Aniston laimės ieško su G.Butleriu

Aktorė Jennifer Aniston pramogų pasaulio žurnalistų jau kurį laiką krikštijama viena nelaimingiausių įsimylėjėlių – sugriuvus santuokai su Bradu Pittu, jai vis nepavyko užmegzti rimtesnių santykių. Tačiau, regis, nušvito ir jai laimingoji žvaigždė – aktorė švyti Gerardo Butlerio kompanijoje.
Jennifer Aniston ir Gerardas Butleris
Jennifer Aniston ir Gerardas Butleris / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Jennifer Aniston

Dailymail.co.uk pabrėžė, kad J.Aniston šių metų pradžia nebuvo itin lengva – 40-metei teko susitaikyti su buvusio mylimojo Vince‘o Vaughno vedybomis. Jis susituokė su nekilnojamojo turto agente, kurią sutiko palikęs J.Aniston. Tačiau dabar, atrodo, aktorės reikalai taisosi – ji atnaujino santykius su daug dėmesio sulaukiančiu 40-mečiu škotų aktoriumi G.Butleriu.

Pora kartu pasirodė ir pozavo fotografams per praėjusį sekmadienį Los Andžele vykusią „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremoniją. Meilūs jų glėbesčiavimaisi labiau pakurstė kalbas apie santykių atsinaujinimą. J.Aniston ir G.Butleris taip pat kartu pristatė geriausio scenarijaus apdovanojimą.

Pasak britų žurnalistų šaltinių, aktorių pora visą vakarą praleido kartu. Dar prieš ceremoniją jie gurkšnojo šampaną, o jų flirtas ir apkabinimai buvo tokie akivaizdūs, kad organizatoriai net juokavo – ar šie lips ant scenos, ar smuks į intymesnę vietą.

„Kai pristatė apdovanojimą, Gerardas ir Jennifer išgėrė dar po taurę šampano užkulisiuose. Jie visą vakarą vaikščiojo it susiklijavę“, – sakė šaltinis.

Anot jo, aktoriai tikrai atrodė tarsi įsimylėjėlių pora. Ceremonijai pasibaigus vakarėlyje J.Aniston ir G.Butleris bendravo su geriausia J.Aniston drauge aktore Courtney Cox ir jos vyru Davidu Arquette. Kito vakaro svečio teigimu, aktorė vis koketiškai ką nors pašnibždėdavo G.Butleriui, o šis atsakė šypsena.

Garsenybės susibičiuliavo praėjusią vasarą filmuodamiesi filme „The Bounty Hunter“, kuris JAV pasirodys 2010-ųjų kovą. Kino juostoje netrūksta ir intymių akimirkų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius