Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunasis meilužis neigia apgaudinėjantis Madonną

Jaunasis popmuzikos superžvaigždės Madonnos meilužis Jesusas Luzas neigia, kad apgaudinėja ją su apatinius drabužius demonstruojančia manekene.
Madonna
Madonna / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madonna

J.Luzas buvo nufotografuotas labai jau meiliai šokantis su brazilų gražuole Luciana Costa per šį mėnesį Rio de Žaneire įvykusį vakarėlį.

Tačiau 22 metų Jesusas, kuris, kaip kalbama, su Madonna susitikinėja nuo šių metų pradžios, tvirtina, kad L.Costa yra tik draugė.

„Šokau su ja, bet šokau ir su visais to vakarėlio dalyviais. Šalia buvo mano mama, o aš niekada nesuartėčiau su moterimi, jei netoliese yra mama, net jei domėčiausi tuo žmogumi. Neturiu nieko bendra su Luciana. Kitą dieną sutikau ją paplūdimyje ir normaliai ją pasveikinau. Spauda išgalvojo šią istoriją“, – aiškino jis.

Be to, J.Luzas atsisako komentuoti pranešimus apie jo romaną su 50-mete „materialiąja mergina“, kuri pernai išsiskyrė su vyru, kino kūrėju Guy Ritchie.

„Net jei tai ir tiesa, – kad esu ja – niekada neatskleisčiau šių detalių. Niekada nekomentuodavau savo asmeninio gyvenimo ir dabar tai nepasikeis. Tai mano asmenybės bruožas“, – pridūrė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius