Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jauniausiojo M.Jacksono sūnaus motina – meksikietė slaugė

Pranešama, kad surogatinė Michaelo Jacksono jauniausiojo sūnaus motina yra meksikietė slaugė, kurią išrinko pats atlikėjas.
Prince'as Michaelas II
Prince'as Michaelas II / AFP/„Scanpix“ nuotr.

M.Jacksono jaunėlio vardas Prince‘as Michaelas II, tačiau pasaulio spauda jį vadina Blanket dėl nutikimo, kai tėvas, laikydamas jį įvyniotą į anklodę, paparacams rodė balkone ir vos nepaleido iš rankų.

Prince‘as Michaelas Jacksonas II gimė 2002-ųjų vasario 21-ąją. Kaip pranešė „Daily Mirror“, jo motinai, šiuo metu įvardijamai tiesiog Helena, buvo sumokėta 20 tūkst. JAV dolerių, kad išnešiotų kūdikį M.Jacksonui.

Helenos tapatybė buvo slepiama nuo pat berniuko gimimo. Jo gimimo liudijime užrašyta, kad Michaelas Josephas Jacksonas yra jo tėvas, o eilutė, kurioje turėjo būti motinos vardas, palikta tuščia. Anot britų laikraščio, moteris pastojo dirbtinai apvaisinta, tačiau tam buvo naudojama M.Jacksono sperma.

Kiaušialąstės donore tapo kol kas nežinoma moteris. Šiai biologinei motinai už dalyvavimą procese buvo sumokėta 3,5 tūkst. JAV dolerių. Ji pasirašė visus teisių į vaiką perdavimo M.Jacksonui dokumentus.

„Michaelas norėjo „suprojektuoto“ vaiko. Jis jau turėjo du nuostabius vaikus, bet norėjo dar vieno ir turėjo ypatingų pageidavimų rinkdamasis kūdikio genofondą“, – laikraščiui „Daily Mirror“ sakė artimas popkaraliaus draugas.

M.Jacksonas į dirbtinio apvaisinimo specialistus kreipėsi 2001-aisiais, kai pirmagimiui Prince‘ui buvo treji, o dukrai Paris – dveji. Surogatinė motina Helena buvo viena iš daugelio pretendenčių. Poplegenda pats vartė moterų anketas, peržiūrėjo gyvenimo aprašymus ir nuotraukas.

„Jis pasirinko Heleną, nes ji kilusi iš Pietų Amerikos, tačiau turėjo pilietybę ir buvo gana šviesios odos. Po susitikimo ji Michaelui pasirodė patraukli, stipri ir protinga. Helena buvo seselė ar gydytojo asistentė, tai taip pat jam patiko. Ji buvo apie 1,62 metro ūgio, apie trisdešimties ir ilgų tamsių, tiesių plaukų“, – kaip atrodė surogatine motina, nupasakojo M.Jacksono draugas. Pasak jo, viskas su Helena vyko taip, kaip ir turėjo: moteris žinojo, ką turi daryti, t. y. išnešiojo kūdikį ir viskas baigėsi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius