Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV aktorė Lindsay Lohan teismo sprendimu bus priversta dirbti lavoninėje

Holivudo aktorė Lindsay Lohan turės praleisti 120 dienų kalėjime, nes pažeidė jai nustatyto bandomojo laikotarpio sąlygas, o taip pat padirbėti moterų prieglaudoje ir lavoninėje.
L.Lohan teisme
Lindsay Lohan teisme / „Scanpix“ nuotr.

Filmų „Naujokė“ (Mean Girl) žvaigždei bandomasis laikotarpis buvo skirtas dėl vairavimo išgėrus 2007 metais, o šiuo metu jai gresia teismas dėl įtariamos pakabuko vagystės iš Kalifornijos juvelyrinių dirbinių parduotuvės „Kamofie & Co.“ šių metų sausį.

L.Lohan penktadienį stojo prieš Los Andželo teismą, kuriame penktadienį vyko parengiamasis svarstymas; teisėja Stephanie Sautner perkvalifikavo aktorei pateiktus kaltinimus – jos įtariami veiksmai pripažinti nusižengimu, o ne baudžiamuoju nusikaltimu, nes paaiškėjo, kad pakabukas nėra toks vertingas, kaip iš pradžių teigė parduotuvės atstovai.

Tačiau teisėja nusprendė, kad aktorė pažeidė bandomojo laikotarpio sąlygas ir paskelbė, kad L.Lohan turės praleisti kalėjime 120 dienų. Paskelbus šį sprendimą, aktorė buvo suimta teismo salėje, ir penktadienį vakare ji buvo išvežta į Linvudo pataisos centrą.

Tačiau L.Lohan advokatas Shawnas Holley ketina užginčyti teismo sprendimą, tad skandalingoji garsenybė tikriausiai bus paleista už užstatą artimiausiu laiku.

L.Lohan taip pat skirta 480 valandų visuomenei naudingų darbų: ji turės padirbėti vienoje moterų prieglaudoje ir Los Andželo apygardos lavoninėje, pranešė tinklalapis TMZ.com.

Penktadienį vykusiame teismo posėdyje parodymus taip pat davė potencialūs liudininkai, tarp jų policijos detektyvai ir juvelyrinių dirbinių parduotuvės savininkė Sofia Kaman.

Apygardos prokuroro pavaduotoja Danette Meyers pateikė įtariamo nusikaltimo dieną padarytus parduotuvės apsaugos kamerų vaizdo įrašus ir argumentavo, kad L.Lohan iš pažiūros sąmoningai paėmė pakabuką, kai jos draugas Patrickas nukreipė darbuotojų dėmesį.

Teisėja S.Sautner, pirmąkart peržiūrėjusį šią medžiagą, pareiškė: „Įžvelgiu čia piktavalius ketinimus. Įžvelgiu didelį įžūlumą ir nuostatą: „Pažiūrėkime, ką galiu iš čia nugvelbti.“

Sh.Holley pateikė apeliaciją, prašydamas atšaukti visus kaltinimus, tačiau jo prašymas buvo atmestas. L.Lohan vėl turės stoti prieš teismą gegužės 11 dieną per kitą parengiamąjį posėdį, o jos byla bus pradėta nagrinėti birželio 3 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius