Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV aktoriui Sheenui pateikti kaltinimai dėl žmonos užpuolimo

Holivudo aktoriui Charlie Sheenui pirmadienį buvo pateikti kaltinimai dėl jo žmonos Brooke Mueller užpuolimo per incidentą sutuoktinių viloje Kolorado mieste Aspene, kuris įvyko per praeitas Kalėdas.
Charlie Sheenas ir jo žmona Brooke Mueller
Charlie Sheenas ir jo žmona Brooke Mueller / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

44 metų Ch.Sheenas stojo prieš teismą, kai jam buvo pateikti kaltinimai dėl vieno nusikaltimo ir dviejų lengvesnių nusižengimų per šeimoje kilusį ginčą. Tačiau B.Mueller advokatas pateikė prašymą, kad kaltinimai televizijos serialo „Pustrečio vyro“ (Two and a Half Men) būtų panaikinti.

„Brooke pageidauja, kad ši byla būtų nutraukta, o kaltinimai Charlie – panaikinti“, – teismui sakė advokatas Yale'is Galanteris. Jis pridūrė, kad B.Mueller ir Ch.Sheenas buvo „pažeminti“ dėl visuomenės susidomėjimo šiuo incidentu.

Įtariama, kad Ch.Sheenas, sukūręs vaidmenis „Oskarus“ pelniusiuose filmuose „Būrys“ (Platoon) ir „Volstritas“ (Wall Street), per gruodžio 25 dieną kilusį barnį grasino žmonai, prikišęs prie jos gerklės peilį, nurodoma teismo dokumentuose.

Aspeno Pitkino apygardos teismas pirmadienį patenkino prokurorų ir advokatų prašymą panaikinti Ch.Sheeno draudimą bendrauti su žmona.

Kitos apsaugomosios priemonės tebegalioja: aktorius privalės lankyti pykčio valdymo kursus ir susilaikyti nuo alkoholio, narkotikų ir stiprių vaistų vartojimo, išskyrus asmeninio gydytojo patvirtintus atvejus.

Ch.Sheenas ir B.Mueller susituokė 2008 metais ir susilaukė berniukų dvynių. Jiedu trumpai pasikalbėjo teismo salėje, o vėliau išvažiavo atskirais automobiliais. Y.Galanteris sakė, kad Ch.Sheenas ir jo žmona grįš į Kaliforniją tuo pačiu lėktuvu.

Aktorius buvo suimtas, kai policijai buvo gavo pranešimą apie incidentą telefonu iš namų Aspene, kurie buvo išnuomoti B.Mueller vardu. Vėliau jis buvo paleistas už 8500 dolerių užstatą.

Ch.Sheenui pateikti kaltinimai dėl nusikalstamo grasinimo, už kurį gresia 1–3 metų įkalinimas su vėlesniu dvejų metų bandomuoju laikotarpiu.

Jis taip pat kaltinamas dviem lengvesniais nusižengimais – užpuolimu ir nusikalstamos žalos padarymu. Aktorius kol kas nepateikė jokio pareiškimo dėl tų kaltinimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius