Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV po koncerto nušauta „The Voice“ žvaigždė Christina Grimmie

Į „The Voice“ projekte išgarsėjusią dainininkę Christiną Grimmie penktadienio vakarą skriejo kulka. Ji buvo pašauta savo pačios koncerte, rašo CNN.

22-ejų dainininkė su grupe „Before You Exit“ gerbėjų miniai koncertavo Orlando mieste, „The Plaza Live“ arenoje. Koncertas baigėsi maždaug 22 val. Apie 22 val. 45 min. dviem šautuvais ginkluotas užpuolikas šovė į tuomet autografus dalijusią dainininkę.

Ji iškart buvo išgabenta į ligoninę, tačiau dėl sunkių sužalojimų neišgyveno.

Po incidento koncerte dar kartą nuaidėjo šūviai. Iškart po to, kai kulka skriejo į Christiną, dainininkės brolis susigrūmė su užpuoliku, vėliau pasigirdo dar vienas šūvis – atsukęs ginklą į save nusišovė ir pats užpuolikas.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Christina Grimmie
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Christina Grimmie

„Labai skaudu pranešti, kad Christina iškeliavo atgal pas Dievą. Ji buvo nušauta Orlande, dėl stiprių sužalojimų, deja, neišgyveno“, – oficialiai pranešė atlikėjos atstovas, paprašęs šiuo metu gerbti jos šeimos ramybę ir privatumą.

Iš Naujojo Džersio kilusi Ch.Grimmie per šeštą NBC „The Voice“ sezoną užėmė trečią vietą, drauge su „Maroon 5“ žvaigžde Adamu Levine'u. Paauglystėje ji ėmė kaupti gerbėjų armiją „YouTube“, žavėdama interneto vartotojus įspūdingomis savomis hitų versijomis. Keli jos klipai „YouTube“ buvo peržiūrėti milijonus kartų, čia ji turi daugiau nei 3 mln. sekėjų.

Prieš pat susišaudymą atlikėja socialinėje erdvėje patalpino vaizdo įrašą ragindama nepraleisti jos koncerto.

Kai pasirodė pirmieji pranešimai apie Ch.Grimmie mirtį, #PrayforChristina buvo pagrindinė grotažymė „Twitter“. Kai jos mirtis buvo patvirtinta, pagrindine tapo grotažymė #RIPChristina, jos gerbėjams socialinėje žiniasklaidoje reiškiant savo liūdesį.

„The Voice“ pagerbė Ch.Grimmie savo oficialiame „Twitter“ puslapyje: „Nėra žodžių. Netekome nuostabios sielos su nuostabiu balsu.“

VIDEO: Christina Grimmie sings 'Wrecking Ball' The Voice Highlight Blind Auditions
VIDEO: Christina Grimmie - "Hello" by Adele

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius