Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jay-Z 40-mečiui – slaptas žvaigždžių vakarėlis

Jei kas ir moka surengti ne tik smagų, bet ir labai slaptą vakarėlį, tai pirmoji eilėje – garsioji Beyoncé. Atokiai net nuo akyliausių žurnalistų akių ir ausų ji savo vyrui reperiui Jay-Z surengė įspūdingą vakarėlį 40-ojo gimtadienio proga.
Alicia Keys ir Jay-Z
Alicia Keys ir Jay-Z / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Jay-Z Beyonce

Viena geriausiai apmokamų pasaulio dainininkių sutuoktinį nustebino švente-siurprizu. 28-erių Beyoncé vyrui nežinant sukvietė apie 50 artimiausių jo bičiulių – tarp kurių ir reperis Diddy, aktorė Kate Hudson,  beisbolo žaidėjas Alexas Rodriguezas, geriau žinomas kaip A-Rod, reperis Kanye Westas ir įspūdingo balso savinininkė Alicia Keys.

Puota vyko viename Karibų jūroje esančios Dominikos respublikos kurortų. Vakarėlio tema buvo 1930-ieji. Neapsiėjo be prašmatnių fejerverkų, o norintiems šokti buvo skirtos dvi šokių aikštelės. Šventės metu Jay-Z ir A.Keys pradžiugino susirinkusius ekspromtu sudainavę jų hitą „Empire State of Mind“, o K.Westas iš širdies kalbėjo tostus į metais pasenusio bičiulio sveikatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius