Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Aniston: „Šlovė – keista pabaisa“

Kalbėdamasi su žurnalistais garsi Holivudo aktorė Jennifer Aniston patikino juos, kad šlovė – neįprastas ir bauginantis darinys. Ji pridūrė negalinti pakęsti, jog yra laikoma „beveik superžmogumi“.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston. / „15min“ nuotr.
Temos: 1 Jennifer Aniston

„Šlovė – keista pabaisa. Todėl, kad ji netikra. Joje – nieko tikra. Kartais atsibudusi ryte pamanau: „Nežinau, ar esu pakankamai didelė, kad tą monstrą nugalėčiau. Kas bus, jei vieną dieną jis mane praris“, – guodėsi 42-ejų aktorė. Ji teigė, kad ypač sunku būti tokiu pačiu žmogumi, su tokia pat širdimi kaip pas kitus, tačiau būti vaizduojamai ypatingesne.

„Yra dalykų, kuriuos gauni kaip šlovės priedą – į veidą nukreiptos kameros, daugybė melo, paskalų. Juk dalį savęs taip norisi išsaugoti sau, o taip daug šlovė nori iš tavęs paimti“, – showbizspy.com sakė J.Aniston.

Neseniai ji juokavo, kad veikiausiai turėtų ištekėti už George‘o Clooney, kadangi jie abu yra garsiausi Holivudo vienišiai. „Tada tai jau tikrai pasaulis užsičiauptų. Gal ir turėčiau paskambinti George‘ui, pasiūlyti susituokti ir susilaukti vaikų“, – ironizavo J.Aniston, kurios asmeninis gyvenimas nuolat aptarinėjamas bulvarinės spaudos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius