-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jimas Carrey nutarė nebevaidinti „Buko ir bukesnio“ tęsinyje

Kino kompanijos „New Line“ ir „Warner Bros.“ pasiryžo kurti legendinės komedijos „Bukas ir bukesnis“ („Dumb & Dumber“) tęsinį, tačiau iš pradžių entuziastingai į šį projektą žiūrėjęs pagrindinis aktorius komikas Jimas Carrey nutarė jame nebevaidinti, rašo „The Huffington Post“.
Jimas Carrey
Jimas Carrey / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Jimas Carrey

Praėjusią vasarą Jimas Carrey žurnalistams sakė, kad yra svarstoma atgaivinti itin populiarius filmus – „Buką ir Bukesnį“ bei „Briusą visagalį“ (org. „Bruce Almighty“).

Antrosios „Buko ir bukesnio“ dalies filmavimas turėjo prasidėti šį rudenį, filme pagal pradinį planą turėjo vaidinti abu pagrindiniai originalo aktoriai – Jimas Carrey ir Jeffas Danielsas. Pirmoji dalis 1994-aisiais buvo itin populiari ir visame pasaulyje uždirbo 240 mln. JAV dolerių.

Balandį pirmosios dalies scenaristas ir režisierius Peteris Farrelly atskleidė, ko gerbėjai gali tikėtis iš antrosios dalies. „Veiksmas vyks šiomis dienomis, daugmaž 18–19 metų po paskutinių Lloydo ir Harry nuotykių. Mes paaiškinsime, ką jiedu veikė pastaruosius metus“, – pasakojo P.Farrelly.

„Mes visada norėjome sukurti tęsinį, Jeffas to norėjo, Jimas to norėjo, tačiau jis buvo labai užsiėmęs. Tačiau vieną kartą Jimas, ką tik pažiūrėjęs „Buką ir bukesnį“, paskambino ir pasakė: mes turime tai pakartoti“, – sakė P.Farrelly.

Tačiau aktoriaus ir filmą kuriančios kompanijos tikslai nesutapo – kalbama, kad Jimas buvo labai nusiteikęs filmuoti „Buko ir bukesnio“ tęsinį, o štai kompanijai trūko entuziazmo. Nusivylęs neveiksnumu komikas pasitraukė iš projekto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius