Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amber Heard teisme pasirodė pamušta akimi – kaltina Johnny Deppą

JAV teismas penktadienį nurodė Holivudo aktoriui Johnny Deppui nesiartinti prie savo žmonos Amber Heard, kai ši pasirodė teisme pamušta akimi ir apkaltino „Oskaro“ laureatą užpuolimu, pranešė vienas pareigūnas.
Amber Heard ir Johnny Deppas
Amber Heard ir Johnny Deppas / Scanpix nuotr.

A.Heard, kuri pirmadienį pateikė Los Andželo teismui skyrybų dokumentus ir siekia prisiteisti alimentus iš 52 metų „Karibų piratų“ žvaigždės, tvirtino, kad J.Deppas ne kartą prieš ją smurtaudavo.

Scanpix nuotr./Amber Heard
Scanpix nuotr./Amber Heard

„Teisėjas paskyrė kardomąją priemonę Deppui“, – pareigūnas sakė naujienų agentūrai AFP, pridūręs, kad ant 30-metės A.Heard veido matėsi kraujosruva, kai ji atvyko į Los Andželo aukštesnįjį teismą.

A.Heard pateikė teismui nuotraukų, pagrįsdama savo pareiškimą apie patirtą smurtą, sakydama, kad bijo, jog J.Deppas gali mėginti jai pakenkti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Meilė baigėsi: skiriasi Johnny Deppas ir Amber Heard

„Per visą mūsų ryšį Johnny naudojo prieš mane žodinį ir fizinį smurtą“, – pareiškė ji, duodama parodymus su priesaika.

A.Heard pridūrė, kad J.Deppo „viešo ir privataus piktnaudžiavimo narkotikais bei alkoholiu istorija yra visiškai pripažinta“, taip pat sakydama, kad ją baugina aktoriaus ūmus būdas.

Scanpix nuotr./Amber Heard
Scanpix nuotr./Amber Heard

Garsenybių pasaulio naujienų portalas TMZ paskelbė nuotrauką, kurioje A.Heard matoma pamušta dešine akimi. Pranešime cituojama nukentėjusioji, kuri sakė, kad ta mėlynė atsirado, kai J.Deppas sudaužė savo telefoną „iPhone“ jai į veidą šeštadienio vakarą.

„Heard tvirtina, kad po to, kai jai smogė, jis esą jai pasiūlė pinigų, kad ji tylėtų – bet ji pirmadienio rytą nedelsdama pateikė skyrybų dokumentus“, – rašo TMZ.

Vis dėlto portalas pridūrė, kad A.Heard atsisakė apkaltinti savo vyrą, kai policija šeštadienį atvyko į jų rezidenciją.

Tinklalapis pažymėjo, kad A.Heard sakė jaučianti betarpišką grėsmę dėl J.Deppo elgesio, nors aktorius šiuo metu yra Europoje, reklamuodamas penktadienį išleistą savo naująjį filmą „Alisa veidrodžių karalystėje“.

Scanpix nuotr./Amber Heard
Scanpix nuotr./Amber Heard

Teismo nurodymas, galiosiantis iki birželio 17 dienos, draudžia J.Deppui būti arčiau negu už 100 jardų (91 metro) nuo A.Heard.

J.Deppo advokatė Laura Wasser atsisakė komentuoti šį incidentą, o su A.Heard advokate Samantha Spector susiekti kol kas nepavyko.

A.Heard pirmadienį pateikė skyrybų prašymą, kuriame nurodė, kad su vyru skyrium gyvena nuo gegužės 22 dienos. Abu aktoriai išsiskyrimo priežastimi įvardijo nesutaikomus nesutarimus.

Johnny ir Amber susituokė pernai vasarį. Pora susipažino 2011-aisiais, juostos „Romo dienoraštis“ filmavimo aikštelėje. Jie neturi bendrų vaikų.

J.Deppas iš ankstesnės partnerystės su prancūzų aktore Vanessa Paradis, su kuria drauge praleido 14 metų, turi sūnų Jacką ir dukrą Lily-Rose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius