Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Johnny Deppas mokyklinukus mokė piratiškų gudrybių

Aktorius Johnny Deppas netikėtu apsilankymu nudžiugino vienos Londono pradinės mokyklos mokinius. Maža to, su vaikais jis susitiko vilkėdamas kapitono Džeko Sperou kostiumu.
Johnny Deppas naujoje „Karibų jūros piratų“ dalyje vėl atgis kaip kapitonas Džekas Sperou.
Johnny Deppas naujoje „Karibų jūros piratų“ dalyje vėl atgis kaip kapitonas Džekas Sperou. / „Scanpix“ nuotr.

Dailymail.co.uk juokauja, kad Meridiano pradinės mokyklos mokiniams pavydi mažiausiai pusė šalies. Šiuo metu Londone ketvirtoje „Karibų jūros piratų“ dalyje besifilmuojantis J.Deppas dienai atitrūko nuo įprasto darbų grafiko. Kas lėmė tokius pasikeitimus? 9-metė, vardu Beatrice Delap. Kai J.Deppas filmavosi netoliese esančiame koledže, mergaitė parašė laišką, prašydama Džeko Sperou pagelbėti keliant maištą prieš mokytojus.

Mokyklos atstovai buvo įspėti tik 10 minučių prieš aktoriui atvykstant. Į teritoriją įriedėjus dviem automobiliams tamsintais langais iš vieno jų išlipo J.Deppas – aktorių sutiko džiaugsmo klyksmų lavina. J.Deppas apkabino B.Delap ir tarė: „Gal šiandien nemaištaukime, žinote, lauke yra policininkų, kurie mane stebi.“

J.Deppas yra slapta aplankęs Londono ligoninę „Great Ormond Street“ 2008-ųjų sausį. Tąsyk atsidėkodamas už išgelbėtą dukters gyvybę aktorius paaukojo 1 mln. svarų sterlingų (3,94 mln. Lt). Prieš tai jis slapta lankėsi ligoninėje ir palatose sergantiems vaikams pasakojo pasakas prieš miegą apsivilkęs kapitono Džeko Sperou kostiumu. J.Deppo ir jo mylimosios Vanessos Paradis 11-metei dukteriai Lily-Rose tuo metu buvo sutrikusi inkstų veikla.

Nuotraukų iš J.Deppo apsilankymo vienoje Londono mokyklų rasti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius