-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Johnny Deppas norėjo tapti rokeriu, bet grupė jo atsisakė

Garsiojo Johnny Deppo ketinimai kuriam laikui palikti kino pramonę ir pasimėgauti rokerio gyvenimu neišdegė.
Johnny Deppas
Johnny Deppas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Johnny Deppas

Aktoriui teko nusivilti – mėgstama grupė „Babybird“ pranešė, kad J.Deppas negali prisidėti prie jų per koncertų turą. Britų indie roko grupė geriausiai žinoma dėl 1996-ųjų hito „You're Gorgeous“, o Holivudo aktorius yra didžiulis jos gerbėjas.

Kaip pranešė Dailymail.co.uk, kitą savaitę po Didžiąją Britaniją turą pradedantys muzikantai turėjo atsisakyti J.Deppo draugijos dėl saugumo. „Johnny Deppas nuoširdžiai troško keliauti ir groti su mumis, bet strategiškai tai būtų neįmanoma, būtų tikra beprotybė“, – apgailestavo aktoriaus  mėgstamos grupės „Babybird“ lyderis Stephenas Jonesas.

Beje, aktorius iš dalies finansavo naują grupės albumą „Ex-Maniac“. Vienas kūrinių įrašytas su J.Deppu, jame jis pritaria gitara. „J.Deppas yra „Babybird“ gelbėtojas. Jo dosnumas yra beribis ir šiaip jis yra mielas vyrukas“, – sakė S.Jonesas.

J.Deppas gitara groti moka nuo 12 metų. Persikraustęs į Los Andželą jis buvo grupės „The Kids“ narys, tiesa, ši išsiskyrė dar prieš tai, kai gavo pirmąjį įrašų kompanijos kontraktą. Po kurio laiko J.Deppas susipažino su Nicolu Cage‘u ir šis patarė imtis aktorystės.

Tiesa, tapęs aktoriumi, Holivudo žvaigždė nevengė demonstruoti savo muzikinių gebėjimų – J.Deppas dainavo filme „Svynis Todas“, grojo gitara filme „Šokoladas“. Neseniai jis gitara sugrojo 1956-ųjų hito „I Put A Spell On You“ perkurtą versiją, kad padėtų rinkti pinigus nukentėjusiesiems Haityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius