-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Joms nusispjauti į savo išvaizdą

Dauguma garsių moterų kasdienai renkasi patogius drabužius ir stengiasi naudoti kuo mažiau kosmetikos. Tačiau jos vis tiek sugeba atrodyti stilingai. O štai kai kurios įžymybės seniai numojo ranka į savo išvaizdą ir kasdieniame gyvenime nebijo atrodyti lyg tikros žvirblių baidyklės.
Britney Spears
Britney Spears / AOP nuotr.

Britney Spears (29)
Kartais ji dvokia!

Išeidama iš namų Britney visiškai nesuka galvos, kuo apsirengti ir kaip susišukuoti: ji užsitempia pirmus po ranka pakliuvusius drabužius, o neplautus plaukus susuka į kuodelį. Savaime aišku, kad viena iš turtingiausių pramogų pasaulio moterų apie makiažą nė negalvoja. Pasak dainininkės apsaugininkų, Britney labai nenoriai eina į dušą, todėl nuo jos dažnai sklinda nemalonus kvapas.

AOP nuotr./Kate Moss
AOP nuotr./Kate Moss

Kate Moss (37)
Paparacų aukso gysla

Viena iš žaviausių supermodelių realiame gyvenime atrodo ne taip žavingai. Kate oda dažnai būna sudirgusi, jos plaukai nuolat slenka. Nepasidažiusi Kate drovisi ir nuolat slepia veidą po didžiule apykakle. Garsus supermodelis – tikra aukso gysla skandalingus kadrus medžiojantiems paparacams. Manekenė mėgsta pasiausti Londono užeigose ir paprastai į vakaro pabaigą vos pastovi ant kojų. Apsvaigusios ir susitaršiusios gražuolės nuotraukos nuolat mirga britų geltonosios spaudos puslapiuose.

AOP nuotr./Amy Winehouse
AOP nuotr./Amy Winehouse

Amy Winehouse (27)
Moteriškumo parodija

„Britų baidyklė“ – taip dažnai geltonoji spauda pavadina šią išskirtinio talento atlikėją. Jei tik Amy įdėtų bent truputį pastangų, ji atrodytų tikrai simpatiška mergina. Tačiau bent jau kol kas dažniau A. Winehouse galima pamatyti susitaršiusiais plaukais, beprotiškai ryškiu ir neskoningu makiažu (o kartais ir visiškai be jokio makiažo), apsvaigusią ir purvinais ar suplyšusiais drabužiais.

AOP nuotr./Scarlett Johansson
AOP nuotr./Scarlett Johansson

Scarlett Johansson (26)
Užgesus prožektoriams, seksualumas išgaruoja

Ši aktorė nuolat patenka į geidžiamiausių pasaulio moterų sąrašą. Nieko nuostabaus – juk putliakrūtė šviesiaplaukė tiesiog spinduliuoja seksualumą. Tačiau tokia Scarlett – tik ekrane. Realiame gyvenime šiai moteriai artimesnis moksliukės, kuriai visiškai nesvarbu, kaip ji atrodo ir ką apsivilkusi, įvaizdis. Nepadažytų akių Scarlett nė nesivargina paslėpti po tamsiais akiniais, bet štai nesutvarkytus plaukus sukiša po skrybėle.

AOP nuotr./Hilary Swank
AOP nuotr./Hilary Swank

Hilary Swank (36)
Ar ji tikrai verta milijono?

Kai filmo „Mergina, verta milijono“ žvaigždė nesifilmuoja arba nedalyvauja kokiame nors prestižiniame renginyje, tikrai neatrodo verta milijono. Viena iš ryškiausių Holivudo gražuolių kasdieniame gyvenime visiškai nesidažo, dievina senus marškinėlius ir nutrintus džinsus, o jos galvą „puošia“ ištaršytas kuodelis.

AOP nuotr./Katie Holmes
AOP nuotr./Katie Holmes

Katie Holmes (32)
Tapo dukters šešėliu

Pastaruoju metu garsiojo Tomo Cruise’o (48) žmona, visas jėgas ir laiką skirdama vien dukrelei auklėti, visiškai apsileido. Kuo gražesnė Suri (4), tuo prasčiau atrodo Katie. Aktorė jau seniai virto Suri blyškiu šešėliu, o dukters drabužinė jau bene dukart didesnė nei Katie. Suri mama kasdieniame gyvenime nuolat išblyškusi, jos paakiai pajuodę, ji vaikšto apsirengusi pilkais beformiais drabužiais ir nebesivargina plauti galvos. Dažnai Katie veidą išpila spuogai, kurių ji nė nebando maskuoti.

AOP nuotr./Chelsea Clinton
AOP nuotr./Chelsea Clinton

Chelsea Clinton (30)
Nė iš tolo neprilygsta tėvams

Skirtingai nuo savo žaviojo tėtušio, Chelsea neapdovanota nei išskirtiniu seksualumu, nei ypatinga charizma, kurie drauge su kitais privalumais Billui Clintonui (64) padėjo pelnyti prezidento postą ir įpainiojo į vieną iš garsiausių sekso skandalų per visą Baltųjų rūmų istoriją. Chelsea visiškai nesirūpina savo išvaizda ir labiau primena apsikuitusią namų šeimininkę nei vienintelę vienos iš garsiausių ir žaviausių Amerikos porų palikuonę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius