-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Justinas Bieberis galbūt reklamuos šampūną

Jei kartais paauglių mergaičių meilė išblėstų, Justinas Bieberis neliks be darbo. Negana to, kad jau kuriama visa krūva jo vardinės produkcijos, rašoma, kad jis svarsto ir apie šampūno reklamą.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Thesun.co.uk žurnalistai juokauja, kad reklamuoti šampūną 17-mečiui išties tiktų – ne veltui internete buvo kilęs didžiulis jo gerbėjų sąmyšis, kai šios panoro sužinoti, kokias plaukų priemones naudoja jo dievaitis. Pasklidus kalboms apie būsimą vardinį šampūną, J.Bieberis kaip tyčia paparacams pasirodė prie baseino Majamyje. Rankšluosčiu apsijuosęs vaikinas pirštais braukė sau per plaukus tarsi jau juos reklamuotų.

Britų žurnalistų žiniomis, komerciniai šampūno ir kitų prekių planai virs kruopščiai apsvarstyta kampanija, mat garsus atlikėjas prasitarė norintis atsikvėpti nuo popdainininko karjeros. „Aš vis dar augu. Kai turi dirbti kasdien, nėra laiko net suvokti, kas iš tiesų esi. Dirbau labai sunkiai, tad ketinu mėnesiuką kitą pailsėti“, – neseniai sakė J.Bieberis.

Praėjusių metų spalį buvo paskelbta, kad specialiai atlikėjo gerbėjoms bus išleista J.Bieberio nagų lako linija. Hito „Baby“ atlikėjas pristatė blizgų nagų laką „One Less Lonely Girl“, kurį buvo galima įsigyti JAV prieš Kalėdas. Dar anksčiau paauglių dievaitis paskolino savo vardą patalynės linijoms, lėlėms ir žaislams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius