-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Justinas Bieberis į JAV įleistas tik apieškojus jo lėktuvą dėl narkotikų

Kanadiečiui popmuzikos dainininkui Justinui Bieberiui penktadienį buvo leista atvykti į Jungtines Valstija po trumpo sulaikymo, per kurį JAV muitinės pareigūnai su narkotikų ieškoti išmokytais šunimis patikrino jo privatų reaktyvinį lėktuvą, nurodė vienas apie šį incidentą informuotas šaltinis JAV teisėsaugos tarnybose.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Lėktuve nerasta jokių neteisėtų narkotikų ir neiškelta jokių kaltinimų, tačiau jaunasis dainininkas ir kiti lėktuvo keleiviai kelias valandas buvo apklausiami, pridūrė šaltinis.

Kratą atliko JAV muitininkai, kuriems pasirodė, kad nuo kai kurių J.Bieberio palydovų sklinda marihuanos kvapas.

Kol kas nepranešta, kiek buvo keleivių lėktuve, kuris nutūpė Teterboro oro uoste Naujajame Džersyje; taip pat nežinoma jų tapatybė.

Vienas Uostų tarnybos atstovas sakė, jog 20 val. 20 min. vietos (šeštadienį 3 val. 30 min. Lietuvos) laiku jo agentūra buvo informuota, kad J.Bieberį Muitinės departamento pareigūnai paleido.

Anksčiau penktadienį Los Andželo apygardos prokuratūra pateikė vienam J.Bieberio draugui kaltinimus dėl narkotikų laikymo po praėjusį mėnesį surengto policijos reido dainininko namuose Kalabaso miestelyje Kalifornijoje, esančiame už maždaug 48 kilometrų į šiaurės rytus nuo Los Andželo.

20-metis Xavieras Smithas, dar žinomas kaip reperis Lil Za, buvo apkaltintas metamfetamino ir oksikodono laikymui, taip pat vandalizmu Los Andželo apygardos šerifo nuovadoje, kurioje jis buvo laikomas, sakė apygardos prokuratūros atstovas Ricardo Santiago.

19-metis J.Bieberis praėjusią savaitę buvo suimtas Majami Biče dėl vairavimo apsvaigus, pasipriešinimo areštui ir vairavimo turint vairuotojo pažymėjimą, kurio galiojimas pasibaigęs.

Kanadietis trečiadienį taip pat buvo apkaltintas vieno limuzino vairuotojo užpuolimu Toronte.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Justinas Bieberis
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Justinas Bieberis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius