-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Bieberis ir vėl prisidirbo: dainininkui gresia kaltinimai dėl bandymo apiplėšti gerbėją

Paauglių dievaičiui Justinui Bieberiui bėdos su teisėsauga vis nesibaigia – šį kartą jam gresia kaltinimai dėl pasikėsinimo apiplėšti gerbėją, praneša TMZ.
Justinas Bieberis teisme
Justinas Bieberis teisme / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Incidentas įvyko primadienio vakarą „Sherman Oaks“ parke Los Andžele, kur 20-metis dainininkas su kompanija žaidė minigolfą. Ten Justinas Bieberis susipyko su kažkokia kita vyrukų kompanija ir vėliau užsipuolė vieną moterį, kuri, kaip jam pasirodė, savo mobiliuoju telefonu užfiksavo konfliktą.

Justinas Bieberis pats jėga išsitraukė telefoną iš moters rankinės.

Kaip policijai pasakojo minėtoji moteris, prie jos priėjęs Justinas Bieberis liepė duoti savo telefoną, kad jis galėtų ištrinti jos padarytas nuotraukas. Moteris atsisakė tai padaryti, taigi Justinas Bieberis pats jėga išsitraukė telefoną iš jos rankinės. Tada ji pradėjo su juo grumtis norėdama atsiimti savo telefoną, bet atlikėjas vis tiek išplėšė jį jai iš rankų.

Savo tikslo Justinas Bieberis nepasiekė, nes telefonas buvo užrakintas su slaptažodžiu – tada jis įdavė telefoną moteriai ir liepė jį atrakinti. Ji nusileido ir parodė dainininkui, kad iš tikrųjų nepadarė nė vienos jo nuotraukos, o tik norėjo su savo 13-mete dukterimi su juo pasisveikinti. Įsiutęs Justinas Bieberis moteriai pareiškė: „Tu žemini save prieš savo dukterį, kodėl tu tiesiog neišsinešdini iš čia“. Tai pasakęs garsus atlikėjas paliko moterį ramybėje ir nuėjo šaukdamas ant kažko kito.

Apie incidentą pažeminta moteris pranešė policijai, kuri dabar aiškinsis, ar buvo nusižengta įstatymui. Kėsinimasis atimti svetimą turtą traktuojamas kaip nusikaltimas.

Žmonės.lt primena, kad Justino Bieberio bėdos su teisėsauga prasidėjo prieš penkis mėnesius. Jeigu bus įrodyta, kad dainininkas sausį savo kaimyno namą apmėtė kiaušiniais, jam grės kaltinimai chuliganizmu. Po šio incidento Justinas Bieberis Majamyje neblaivus ir neturėdamas galiojančio vairuotojo pažymėjimo dalyvavo nelegaliose gatvės lenktynėse. Dar vėliau Toronte jam pateikti kaltinimai dėl vairuotojo užpuolimo.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Justinas Bieberis policijoje
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Justinas Bieberis policijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius