-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Bieberis išrinktas labiausiai įgrisusia garsenybe

Popmuzikos žvaigždė Justinas Bieberis užėmė pirmą vietą žurnalo „Forbes“ sudarytame per dažnai žiniasklaidos aptarinėtų žmonių 2014 metų sąraše.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / „Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr.

Dainos „Baby“ atlikėjas yra pačioje 6 600 įgrisusių įžymybių sąrašo viršūnėje, kuris buvo sudarytas remiantis viešosios nuomonės apklausų duomenimis.

Net 67 proc. respondentų mano, kad jis buvo per dažnai minimas spaudoje ir televizijoje. Iš dalies tai nulėmė atlikėją persekiojančios teisinės problemos, įskaitant jo suėmimą dėl vairavimo apsvaigus šių metų sausį.

Tad nieko keista, kad J.Bieberis buvo įtrauktas į šių metų įgrisusių įžymybių sąrašą, kuriame paprastai gausu JAV realybės šou žvaigdžių, tokių kaip Kim Kardashian. Už ją šiemet balsavo 61 proc. apklausos dalyvių ir ji liko antroje sąrašo vietoje.

Jos seserys Kourtney  ir Khloe atitinkamai užėmė 9 ir 10 vietas, o jų motina vadybininkė Kris Jenner liko šešta surinkusi 55 proc. respondentų balsus. Šią vietą K.Jenner pasidalijo su buvusia „Jersey Shore“ žvaigžde Nicole Polizzi, dar vadinama Snooki, kuri surinko tiek pat balsų.

Trečioje vietoje puikuojasi aktorė Lindsay Lohan (59 proc.), ketvirtoje – skandalinga atlikėja Miley Cyrus (57 proc.), o įgrisusiųjų penketuką užbaigia televizijos žvaigždutė Alana Thompson, praminta Honey Boo Boo (56 proc.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius