-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Justinas Bieberis nesidrovėdamas glamonėjo pagal amžių į motinas tinkančią striptizo šokėją

Justinui Bieberiui problemos su teisėsauga ir pašlijęs jo įvaizdis nė kiek nerūpi – dainininkas ir toliau smaginasi su draugais bei mėgaujasi seksualių moterų draugija.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Portalas TMZ gavo Justino Bieberio nuotrauką iš vieno vakarėlio, kurioje jis užfiksuotas kartu su draugu reperiu Khalilu Sharieffu laižantis striptizo šokėjos spenelius. Abu vaikinai nuotraukoje yra užsimerkę, o Khalilas šokėjos krūtį prilaiko ranka.

Kompromituojančią nuotrauką galite pamatyti paspaudę čia.

TMZ nuotrauką davęs šaltinis, kuris dalyvavo vakarėlyje, sakė, kad striptizo šokėja buvo gerokai vyresnė už 19-metį Justiną Bieberį – maždaug jo mamos Pattie Mallette (37 m.) amžiaus.

„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Justinas Bieberis su mama Pattie Mallette
„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Justinas Bieberis su mama Pattie Mallette

Skandalų lydimas dainininkas šėlioja nekreipdamas dėmesio į tai, kad jau tris kartus pakliuvo policijos akiratin: Los Andžele jis įtariamas vandalizmu, Majamyje sulaikytas už vairavimą išgėrus ir dalyvavimą nelegaliose lenktynėse (atlikėjas lenktyniavo su tuo pačiu Khalilu Sharieffu), o Toronte jis kaltinamas limuzino vairuotojo sumušimu. Atlikėjo įvaizdžiui nepadeda ir tai, kad dalis amerikiečių siekia, jog jis būtų deportuotas iš šalies.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius