Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Justinas Bieberis persikėlė gyventi į Londoną: išsinuomojo dvarą su 15 miegamųjų

Popdievaitis Justinas Bieberis (22 m.) žada perskirstyti savo laiką ir gyventi tarp Los Andželo bei Londono. Naujam gyvenimo startui kitoje Atlanto pusėje atlikėjas išsinuomojo ištaigingą dvarą, idealiai tinkantį audringiems vakarėliams.
Į Londoną persikėlęs Justinas Bieberis išsinuomojo dvarą su 15 miegamųjų
Į Londoną persikėlęs Justinas Bieberis išsinuomojo dvarą su 15 miegamųjų / Vida Press ir „Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr.

Už gyvenimą Šiaurės Londone esančiame dvare Justinas Bieberis mokės po 108 tūkst. svarų sterlingų (120 tūkst. eurų) per mėnesį – gyvenimas metams jam kainuos apie 1,3 mln. svarų (1,45 mln. eurų).

Panašaus stiliaus dvarus gyvenimui paprastai renkasi senstantys magnatai, diplomatai ir aristokratai, tačiau Šiaurės Londono rezidentams teks susitaikyti su audringą gyvenimą mėgstančio paauglių dievaičio Justino Bieberio kaimynyste.

Įspūdingame 1910 metais statytame dvare, kuriame dainininkas jau gyvena ir čia planuoja praleisti artimiausius kelis mėnesius, yra lauko ir vidaus baseinai, namų kino teatras, vyno rūsys, teniso kortai, SPA ir kiti būtini prabangos atributai. 1 115 kv. m dvare yra net 15 miegamųjų.

2006-aisiais apleistą dvarą už 5 mln. svarų (5,58 mln. eurų) nupirko vienas nekilnojamojo turto magnatas, kuris išleido milijonus jo renovacijai ir prikėlė dvarą naujam gyvenimui.

Kviečiame apžiūrėti ištaigingąjį dvarą, kuriame nuo šiol gyvens Justinas Bieberis:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius