Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Bieberis pokalbių laidoje kreipėsi į gerbėjus Lietuvoje

Popdievaitis Justinas Bieberis (21 m.) trečiadienį dalyvaudamas populiarioje pokalbių laidoje „The Tonight Show“ kreipėsi į gerbėjus Lietuvoje.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis laidoje „The Tonight Show“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Garsusis dainininkas laidoje dalyvavo reklamuodamas naujausią savo singlą „What Do You Mean?“ ir netrukus pasirodysiantį albumą.

Laidos vedėjas Jimmy Fallonas pasveikino Justiną Bieberį su jo dainos sėkme – „What Do You Mean?“ yra numeris vienas muzikinėje platformoje „iTunes“ net 89-iose šalyse. Tačiau Jimmy Fallonas atkreipė dėmesį, kad kažkodėl tarp tų šalių nėra Lietuvos. 

Justinas Bieberis kaip mat kreipėsi į gerbėjus Lietuvoje ir paragino juos siųstis naująją jo dainą: „Lietuva, kas vyksta? Padarykite tai!“

VIDEO: Justin Bieber Explains Why He Got Emotional During the VMAs

„The Tonight Show“ laidoje Justinas Bieberis taip pat paaiškino, kodėl sekmadienį per MTV vaizdo klipų apdovanojimus po savo pasirodymo susigraudino žiūrovų akivaizdoje.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Justinas Bieberis
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Justinas Bieberis

„Nuoširdžiai kalbant, visiškai nesitikėjau, kad publika mane palaikys taip kaip jie tai padarė. Pastarąjį kartą kai koncertavau apdovanojimų ceremonijoje buvau nušvilptas. Aš tiesiog tiek daug dirbau prie šio albumo ir stengiausi tapti tokiu žmogumi, kokiu noriu būti, bet kartais patenki į tokias situacijas, kuomet jautiesi visų smerkiamas“, – sakė atlikėjas.

VIDEO: Justin Bieber - What Do You Mean? (Lyric Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius