-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Bieberis sulaukė neįtikėtinos sėkmės Didžiojoje Britanijoje

Kanadietis popmuzikos dainininkas Justinas Bieberis sulaukė retos sėkmės, kai jo daina „What Do You Mean?“ Jungtinėje Karalystėje trečiąkart sugrįžo į pirmąją poziciją populiariausių singlų tope.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / „Scanpix“/AP nuotr.

Šis singlas tapo sparčiausiai parduodamu 2015 metų įrašu Didžiojoje Britanijoje ir pirmąja šio topo viršūnę pasiekusia J.Bieberio daina po jos išleidimo praėjusį mėnesį. Po dviejų savaičių ji vėl grįžo į pirmąją poziciją.

Dabar „Now What Do You Mean?“ apvainikavo topo viršūnę trečiąjį kartą, o J.Bieberis yra tik ketvirtasis per Britanijos muzikos istoriją atlikėjas, sulaukęs tokios sėkmės.

Dainininkas Pharrellas Williamsas anksčiau tai pasiekė su daina „Happy“, o kitos po tris kartus į viršūnę iškopusios dainos yra Frankie Laine'o „I Believe“ ir Guy Mitchello „Singing The Blues“.

J.Bieberis įveikė grupės „Rock City“ ir grupės „Maroon 5“ lyderio Adamo Levine'o  kartu įrašytą dainą „Locked Away“, kuri pakilo vienu laipteliu į antrąją poziciją populiariausiųjų singlų tope, o Samo Smitho „Writing's On The Wall“, kuri yra naujausio filmo apie Džeimsą Bondą pagrindinė daina, nusmuko iš pirmosios į trečią vietą.

Tuo tarpu Jungtinės Karalystės populiariausių albumų tope dominavo elektroninės šokių muzikos grupė „Rudimental“ ir jų naujausias įrašas „We The Generation“, pranokęs antroje vietoje likusį Edo Sheerano albumą „X“ ir Jess Glynne  „I Cry When I Laugh“ trečioje pozicijoje.

VIDEO: Justin Bieber - What Do You Mean? (Lyric Video)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius