Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justino Bieberio mylimoji Selena Gomez sulaukė grasinimų mirtimi

Dainininkei ir popžvaigždės Justino Bieberio mylimajai Selenai Gomez pastaruoju metu gyvenimas apkarto dėl grasinimų su ja susidoroti. Kaip pranešė JAV žiniasklaida, mergina net išsireikalavo, kad prie jos nebūtų leista artintis vienam ją bauginusiam vyrui.
Selena Gomez
Selena Gomez / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

19-metės S.Gomez teigimu, jai neramu dėl savo, draugų ir šeimos saugumo, mat merginą baugina Thomaso Brodnicki elgesys. Tmz.com nurodo, kad jaunoji dainininkė tikino teisėsaugos pareigūnams jaučianti didžiulę baimę dėl 46-erių persekiotojo. Beje, Th.Brodnicki turi sukaupęs ir kriminalinę patirtį dėl žmonių persekiojimo, neseniai jis savo gydytojui pareiškė, esą Dievas liepė jam nužudyti S.Gomez.

Pagal dainininkės Los Andželo teismui pateikto ieškinio duomenis, Th.Brodnicki patvirtino keliavęs iš Čikagos į Los Andželą kad susitiktų su garsenybe. Jis mažiausiai triskart apsilankė jos darbo vietoje. Teigiama, kad policija vyro ketinimus vertina rimtai, mat anksčiau jau buvo suabejota jo psichikos stabilumu, po to kai jis grasino „gatvėje išdraskyti žmonėms akis“.

S.Gomez ne pirmoji garsenybė pastarosiomis dienomis nerimaujanti dėl savo saugumo. Neseniai teismas uždraudė vyrui, triskart apsilankiusiam prie aktorės Halle Berry namų, artintis prie moters ir jos nuosavybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius