Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Reevesas priklausomas nuo aktorystės

Nuo paauglystės kino pasaulyje besisukantis Keanu Reevesas neįsivaizduoja, ką dar galėtų veikti. Aktorius įsitikinęs, kad jeigu nustotų vaidinti, būtų žuvęs žmogus.
Keanu Reeves filme „Diena, kai sustojo Žemė“
Keanu Reevesas filme „Diena, kai sustojo Žemė“ / Kadras iš filmo

„Profesionaliai vaidinu nuo 16 metų. Dabar man 44-eri, taigi nežinau, ką atsakyti į klausimą, ką veikčiau, jei nevaidinčiau. Netgi kai man buvo šešiolika, dirbau tikrai sunkiai, kad kaip galima geriau atlikčiau savo vaidmenį. Man niekada neteko ieškotis kito darbo ir tikiuosi, kad nereikės to daryti ir ateityje“, – sako Keanu, kurio naujausią vaidmenį nuo gruodžio 12 dienos žiūrovai išvys filme „Diena, kai sustojo Žemė“.

Aktorius, kuris garsėja kaip prisiekęs ledo ritulio gerbėjas, mano, kad vienintelė vieta, kur jis galėtų įsivaizduoti save, būtų profesionalus sportas. „Kai buvau paauglys, žaidžiau ledo ritulį. Galbūt tai buvo mano kryžkelė – karjera žaidžiant ledo ritulį arba mokyklos teatras. Aš pasirinkau teatrą“, – lemtingą apsisprendimo momentą prisiminė „Dienos, kai sustojo Žemė“ žvaigždė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius