Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką Reese Witherspoon pirko sekso prekių parduotuvėje?

Holivudo aktorė Reese Witherspoon, nuvykusi į Londoną, apsilankė sekso prekių parduotuvėje, praneša pramogų naujienų agentūra „BangShowbiz“.
Reese Witherspoon
Reese Witherspoon / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasak šaltinių, 32-ejų aktorė sekso prekių parduotuvėje už moterišką apatinį trikotažą paklojo 656 svarų sterlingų. Greičiausiai aktorė nusprendė seksualiais drabužėliais pamaloninti mylimojo Jake'o Gyllenhaalo akis.

Vienas šaltinis žurnalui „More“ sakė: „Ji nusipirko dvi puošnias liemenėles už 199 svarų sterlingų ir skirtingų spalvų šortukus už 129 svarų sterlingų. Reese buvo labai miela ir kalbi, o Jake'as nepaliovė šypsotis.“

Po apsilankymo Londone aktorė vėl grįžo į Jungtines Valstijas, kad pabūtų su savo dviem vaikais iš ankstesnės santuokos su Ryanu Philipu. Tačiau sklinda kalbos, jog Reese kartu 27-erių Jake'u, juostos „Kuprotas kalnas“ žvaigžde, planuoja pirkti būstą Jungtinėje Karalystėje.

Nekilnojamojo turto agentas išdavė, jog porelė jau pradėjo dairytis namo prestižiniame Londono rajone.

Vyras atskleidė: „Reese norėjo namo, kurio įėjimas būtų ne iš gatvės pusės, nes jai labai rūpėjo saugumas. Tokį būstą Londone ne taip lengva rasti, tačiau šį tą jiems pasiūlėme ir, regis, jiems patiko“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius