Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip garsenybės sprendžia grožio problemas

Nė viena iš šių gražuolių nėra mitinė būtybė su tobula oda, kūnu ir plaukais. Šios moterys, kaip ir dauguma mūsų, puikiai žino savo išvaizdos trūkumus ir stengiasi juos naikinti ne tik prabangiuose grožio salonuose ar guldamos ant operacinio stalo, bet ir kur kas paprastesnėmis priemonėmis.
Lady Gaga
Lady Gaga / Scanpix nuotr.

Lady Gaga (25) plikę slepia po perukais

Ne paslaptis, kad karjeros pradžioje prodiuseriai šią dainininkę vertė blukinti kaštono spalvos  plaukus. „Aš labai ilgiuosi savo tamsių plaukų. Deja, nuolat chemikalų veikiami plaukai labai nusilpo ir beveik nuslinko. Todėl dabar esu priversta nuolat nešioti perukus“,  – atvirauja garsenybė. Tai ne vienintelė problema, kankinanti žvaigždę. Įmantrūs beprotiško aukščio batai, jau tapę neatskiriama Lady Gagos įvaizdžio dalimi, yra pagrindinė nuolat ištinusių ir skaudančių kojų priežastis. Todėl kiekvieną vakarą jai atliekamas specialus kojų masažas. „Jei po koncertų man niekas neišmasažuotų kojų, turbūt numirčiau iš skausmo“, – prisipažįsta žvaigždė.

Scanpix nuotr./Cindy Crawford
Scanpix nuotr./Cindy Crawford

Cindy Crawford (45) odą nuo išsausėjimo gelbsti pienas

Gražuolė neslepia, kad jos oda itin reaguoja į sausą orą. Kad nejaustų diskomforto, Cindy žino receptą, kurio slaptasis ingredientas – pienas. Į purkštuvą moteris lygiomis dalimis įpila vandens bei pieno ir purškia šiuo mišiniu veidą vos pajutusi, kad odai reikia drėgmės. Tai puiki alternatyva sparčiai populiarėjančiam purškiamam terminiam vandeniui. Gražuolė pataria naudoti kuo natūralesnį ir riebesnį pieną.

Scanpix nuotr./Fergie
Scanpix nuotr./Fergie

Fergie (36): aliejus per naktį atgaivina plaukus

Ne paslaptis, kad pramogų pasaulio gražuolėms itin dažnai daromi eksperimentai su šukuosenomis. Fergie, gelbėdama chemikalų ir dažų nualintus plaukus, kiekvieną vakarą kruopščiai išsitrenka galvą ir savo ilgus plaukus padengia storu kokosų aliejaus sluoksniu, užsideda specialią kepuraitę ir palieka kaukę visai nakčiai. Ryte dainininkė išsitrenka plaukus. Fergie neslepia, kad po tokios procedūros jos plaukai pasidaro minkšti ir sveikai blizga.

AOP nuotr./Madonna
AOP nuotr./Madonna

Madonna (52): lašiša apsaugo nuo raukšlių

Ne paslaptis, kad popkaralienė, kaip ir kiekvienas mirtingasis, nepaisant jos puikios išvaizdos, bėgant metams sensta. Ir jos veido oda linkusi raukšlėtis. Tačiau ši moteris, nenorėdama piktnaudžiauti plastinėmis operacijomis, kruopščiai vadovaujasi savo dietologo Ozo Garcios rekomendacijomis. „Kiekvieną dieną suvalgykite po nedidelį gabalėlį lašišos ir džiaugsitės lygia, stangria veido oda“, – sako garsus Holivudo mitybos specialistas. Taip pat Ozas rekomenduoja visiškai atsisakyti cukraus, nes jis spartina senėjimo procesą.

Scanpix nuotr./Heidi Klum
Scanpix nuotr./Heidi Klum

Heidi Klum (37) kovoja su odos blizgesiu

Ši moteris visuomet atrodo nuostabiai. Tačiau, kaip neseniai prisipažino Heidi, ir jos gyvenime būna dienų, kai veido oda blizga lyg ištepta aliejumi, ją nuolat norisi valyti. Paaiškėjo, kad Heidi, bandydama išspręsti šią problemą, atrado blizgesį šalinančias Japonijoje gaminamas servetėles iš abakos (tekstilės pluoštas, pagamintas iš pluoštinio banano) ir aukso mikrodalelių. Nors 20 vienetų šių servetėlių (jų garsenybei užtenka vos savaitei) kainuoja apie 160 JAV dolerių, Heidi įsitikinusi, kad jos tikrai tiek vertos.

Scanpix nuotr./Jennifer Aniston
Scanpix nuotr./Jennifer Aniston

Jennifer Aniston (42) garbanas lygina trijų priemonių kokteilis

Manoma, kad šios aktorės plaukai – patys gražiausi Holivude. Dauguma tik ir svajoja sužinoti jos tobulos šukuosenos paslaptį. Tačiau mažai kas žino, kad iš prigimties Jennifer plaukai linkę garbanotis, o aktorė tiesiog neapkenčia šios savo plaukų savybės. Asmeninis J.Aniston plaukų stilistas Chrisas McMillanas sukūrė puikų trijų priemonių kokteilį, kurį sudaro plaukų putos, purškiamas serumas ir specialus skystis plaukams su jūriniais dumbliais. Šis mišinys Jennifer plaukams suteikia apimties, juos tobulai išlygina ir sudrėkina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius