Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kalėdinėse mišiose apsilankę princas Williamas ir hercogienė Catherine sūnų George'ą paliko namuose

Kalėdų rytą Didžiosios Britanijos princas Williamas ir hercogienė Kate Middleton penkių mėnesių sulaukusį sūnelį George‘ą paliko namuose ir apsilankė tradicinėse karališkosios šeimos mišiose Sandringhame. Į Šventosios Marijos Magdalenos bažnyčią laiminga pora ėjo susikibusi už rankų, besišypsodami jiedu mojavo aplink susirinkusiai žmonių miniai. Tiesa, daugybė porą stebėjusių žmonių liko šiek tiek nusivylę – jie norėjo išvysti mažąjį princą George‘ą, rašo dailymail.co.uk. Iš minios net pasigirdo šūksnis: „Kurgi kūdikis?“
Princas Williamas ir hercogienė Catherine
Princas Williamas ir hercogienė Catherine / „Scanpix“ nuotr.

Kate Middleton su didžiuliu malonumu priėmė jai skirtas karališkosios šeimos gerbėjų dovanotas gėles, ji besišypsodama stabteldavo pabendrauti su susirinkusiaisiais. Minia buvo informuota, kad mažylis Geoge‘as laikosi gerai ir mėgaujasi pirmąja savo gyvenime Kalėdų diena. 

Po mišių Kate Middleton sustojo šnektelti su 75-erių sulaukusiu Cicely Howardu iš Great Yarmouth miestelio. „Ji man sakė, kad George‘as laikosi puikiai, tačiau jam kur kas įdomesnis atrodo dovanų popierius nei pačios dovanos“, – jis sakė dailymail.co.uk. 

„Kartu su George‘u džiaugėmės puikiu rytu. Negaliu sulaukti, kada kitais metais Kalėdas jis sutiks būdamas didesnis“, – miniai sakė princas Williamas. 

Kalėdų rytą miniai žmonių Kate Middleton pasirodė vilkėdama mėlyną Alexander McQueen kurtą paltą, prie kurio priderino Gina Foster kurtą skrybėlaitę. Ji avėjo ilgaaulius batus, nuo šalčio rankas saugojo mūvėdama juodas pirštines. 

Žengdama į bažnyčią karališkoji šeima atrodė atsipalaidavusi, už jų nugarų žengė būrys kitų karališkosios šeimos atstovų. Drauge šias Kalėdas sutiko net keturios kartos. Nors sklido gandai, kad princas Harry ketina mišiose pasirodyti drauge su savo mergina Cressida Bonas, jis melstis atvyko vienas. Žiūrovų dėmesį patraukė jo barzda, kurią jis pavadino „karališkąja tradicija“. 

Karališkosios šeimos eiseną į bažnyčią stebėjo per 3 tūkst. žmonių, dalis jų, norėdami išvysti kaip įmanoma daugiau, stengėsi palipėti aukščiau. Viena minioje stovėjusi moteris tikino kartu su vaiku atvykusi net 5 ryto, mat norėjo „užsiimti geresnę vietą“. Karališkoji šeima į mišias ėmė rinktis apie 11 valandą, minia žmonių ją sutiko dainomis. Bažnyčioje šeima užsibuvo 45 miinutes, po mišių ji suskubo į Kalėdų vakarėlį. 

Princas Williamas ir hercogienė Catherine
Princas Williamas ir hercogienė Catherine

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius