Kanados policija tiria įtarimus dėl Pamelos Anderson lytinio išnaudojimo

Kanados policija pradėjo tyrimą dėl įtariamo lytinio išnaudojimo, apie kurį praėjusią savaitę viešai prasitarė aktorė Pamela Anderson Kanuose, Prancūzijoje.
Pamela Anderson
Pamela Anderson / AOP nuotr.

Serialo „Gelbėtojai“ žvaigždė savo labdaros fondo atidaryme nustebino renginio svečius, prabilusi apie siaubingą vaikystėje ir paauglystėje patirtą lytinę prievartą.

P.Anderson anksčiau yra sakiusi, kad būdama 12-os ji buvo išprievartauta, tačiau šįkart ji papasakojo, kaip ją, šešiametę mergaitę, tvirkino auklė, o paauglę išprievartavo grupė jaunuolių.

P.Anderson gimtojo Britų Kolumbijos Leidismito miestelio policija patvirtino, kad pradėjo tyrimą dėl įtarimų ir nori susitikti su žvaigžde.

Kanados karališkosios raitosios policijos (RCMP) atstovas, policijos kapralas Darrenas Laganas, Kanados televizijai „CBC News“ sakė, kad „žino apie pastaruosius ponios Anderson pareiškimus per renginį Kanuose, Prancūzijoje. Atsižvelgiant į įtarimų pobūdį, Leidismito RCMP tyrėjas siekia susisiekti su ponia Anderson ir aptarti šį klausimą su ja tiesiogiai“.

Tuo tarpu aktorės motina Carol Anderson prisipažino, kad net neįtarė, jog jos duktė patyrė tokių traumuojančių išgyvenimų.

Interviu Dailymail.co.uk ji sakė: „Visa tai yra tikras sukrėtimas. Tai, kas įvyko Pamelai, yra šiurpu, dramatiška, ir siaubinga, kad ji visa tai išgyveno viena“.

„Dėl viso to aš netekau žado. Sėdėjau nepratardama nė žodžio, kai tai sužinojau. Mes su vyru Barry visada buvome šalia vaikų, todėl siaubinga tai išgirsti dabar“, – kalbėjo P.Anderson motina.

Pasak jos, po prisipažinimo Kanuose P.Anderson parašė jai elektroninį laišką, tačiau asmeniškai su dukra ji apie tai dar nekalbėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius