-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kardashianų klanas gali dar padidėti – JAV spauda tvirtina, kad Kourtney Kardashian laukiasi trečiojo vaiko

Žurnalas „OK!“ skelbia, kad realybės šou žvaigždė Kourtney Kardashian laukiasi trečiojo vaiko nuo mylimojo Scotto Disicko.
Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Žurnalui „OK!“ keli skirtingi šaltiniai tvirtino, kad garsiosios Kim Kardashian sesuo Kourtney trečią kartą laukiasi. Džiugiomis naujienomis ji esą jau pasidalijo su draugais.

34-erių Kourtney Kardashian su 30-mečiu Scottu Disicku augina trejų metų sūnų Masoną ir neseniai vienų metukų sulaukusią dukrą Penelope.

„Kourtney draugams prisipažino, kad laukiasi, – sakė „OK!“ šaltinis. – Ji labai dėl to džiaugiasi ir nebegalėjo ilgiau išlaikyti paslapties.“

Apie antrąjį nėštumą Kourtney pranešė būdama tik devintą savaitę nėščia. „Sakoma, kad reikia palaukti 12 savaičių iki pranešant apie nėštumą, tačiau aš jaučiuosi užtikrintai“, – laukdamasi dukrelės sakė ji.

Kitas šaltinis tvirtina, kad Kourtney jau seniai planavo susilaukti dar vieno vaiko netrukus po to, kai gims Penelope.

Kourtney Kardashian ir Scottas Disickas
Kourtney Kardashian ir Scottas Disickas Majamyje

Liepą Kourtney viename renginyje Majamyje pasirodė su trumpute aptempta suknute, kuri buvo jai kiek per ankšta. Dabar paaiškėjo, kad tas mažytis pilvukas gali būti jau pradedantis ryškėti trečiasis jos nėštumas.

Kelionėje į Majamį buvo ir daugiau ženklų, rodančių, kad Kourtney gali būti nėščia – ji visiškai negėrė alkoholio ir vengė žalios žuvies. Viename madų pristatyme, kurį rėmė „Belverdere“ degtinė, visi svečiai buvo vaišinami alkoholiniais kokteiliais, o ji vienintelė negėrė. Vėliau tą patį vakarą ji negėrė alkoholio ir dalyvaudama savo draugės gimtadienio vakarėlyje. Anot liudininkų, pietaudama restorane „Makoto“ Kourtney valgė tik apdorotą žuvį ir padavėjo klausė, kas įeina į sušių sudėtį, kad nevalgytų žalios žuvies.

Jeigu Kourtney Kardashian iš tiesų laukiasi, tai jos šeima pagausėti turėtų apytiksliai ankstyvą pavasarį. Birželio 15-ąją Kourtney jaunesnioji sesuo Kim susilaukė pirmagimės North, mažylės tėvas – reperis Kanye Westas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius