Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Karibų jūros piratų“ naujokė – žavi prancūzaitė

Filmų apie Karibų jūros piratų gerbėjai nerimsta – dauguma jų neapsisprendžia liūdėti dėl to, kad ekranuose neišvys pamiltos aktorės Keiros Knightley, ar džiaugtis, kad ją pakeis žavi jauna prancūzaitė Astrid Bergès-Frisbey.
Astrid Bergès-Frisbey
Astrid Bergès-Frisbey / „Scanpix“ nuotr.

Naujausioje „Karibų jūros piratų“ dalyje neišvysime gražuolio Orlando Bloomo, nepasirodys ir jo mylimąją vaidinusi K.Knightley. Vietoj jos žiūrovų simpatijas mėgins užkariauti nauja herojė – Sirena, kurią įkūnys A.Bergès-Frisbey. 23-ejų aktorė kartu su seniau patvirtintais aktoriais – Johnny Deppu, Penelope Cruz ir kitais – filmuotis pradės jau šį birželį.

Drabužių gamintojų „French Connection“ šių metų pavasario linijos veidu tapusi A.Bergès-Frisbey dievina futbolą ir socialinį tinklalapį „Facebook“. Kaip naujokę pristatė portalas People.com, ji – viena patraukliausių ir labiausiai kerinčių Prancūzijos jaunųjų aktorių.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Penelope Cruz
Penelope Cruz

Ką derėtų žinoti apie prancūzaitę, pasirengusią užkovoti Holivudą? Nors ji ir gyvena Prancūzijoje, jos tėtis yra katalonas (Katalonija – vienas Ispanijos regionų), o motina pusiau prancūzė, pusiau amerikietė. A.Bergès-Frisbey yra užkietėjusi futbolo gerbėjai, o jos namai užtvindyti „Barcelonos“ futbolo klubo atributika. Iš tiesų ji nenorėjo būti aktore – vidurinėje „Karibų jūros piratų“ naujokė buvo panirusi į mokslus ir ketino tapti kineziterapeute. Tiesa, po tėvo mirties, ji kažkodėl pasirinko dramos mokyklą.

Jauna aktorė anksčiau viename interviu yra sakiusi, kad P.Cruz – viena jos mėgstamiausių aktorių, tad akivaizdu, kad ja filmavimo aikštelėje Astrid domėsis labiau nei J.Deppu. Beje, Hollywoodnews.com pabrėžė, kad vienas A.Bergès-Frisbey privalumų, padėjusių jai gauti šį vaidmenį, tas, kad ji nėra labai krūtininga, o pretendentėms su krūtų implantais iš karto buvo parodytos durys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius