Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kate Winslet ir Samas Mendesas gali likti kartu?

Internete pasklido gandas, kad aktorė Kate Winslet ir režisierius Samas Mendesas, apie skyrybas paskelbę dar šių metų kovą, gali ryžtis išsaugoti santuoką kartu vykdami romantiškų atostogų.
Kate Winslet ir Samas Mendesas
Kate Winslet ir Samas Mendesas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kate Winslet

Kaip pranešė britų laikraštis „Sunday Express“,  po beveik septynerių metų santuokos skirtis nutarusi pora ketina praleisti kurį laiką kartu savo rezidencijoje Anglijoje, Glosteršyro grafystėje.

„Samas šiuo metu neturi jokių įsipareigojimų kurti filmus, tad su Kate pabus kartu su vaikais ir pažiūrės, ar gali vėl įsižiebti santykių kibirkštis, – sakė leidinio šaltinis. – Anksčiau Samas visada galėdavo palikti mylimąsias, bet dabar į visa tai įpainioti vaikai, dėl jų jis nori vėl pamėginti su Kate.“

Anksčiau buvo pranešta, kad „Oskarą“ 2008-aisiais už vaidmenį filme „Skaitovas“ (angl. „The Reader“) gavusios K.Winslet ir S.Mendeso santykiai griūti pradėjo 2007-aisiais. Tuo metu režisierius filmavo juostą „Nerimo dienos“, kurioje vaidino jo žmona ir aktorius Leonardo DiCaprio. „Samas ne sykį buvo sakęs draugams, kad tada Kate vos atsikėlusi kalbėdavo apie filmą. Tai buvo nepakenčiama. Jie abu buvo beveik išprotėję ir nuolat pykosi. Kate pasakė Samui: „Tavo karjera nėra svarbesnė už manąją“, – prisiminė artimas šeimai šaltinis.

Santuoka su S.Mendesu K.Winslet yra antroji. Prieš tai ji buvo ištekėjusi už režisieriaus Jimo Threapletono ir su juo susilaukė dukros Mios Honey, kuriai dabar 10 metų. Pora išsiskyrė 2001-aisiais, o su S.Mendesu aktorė susituokė 2003-iųjų gegužę. Tų pačių metų gruodį jiems gimė sūnus Joe Alfie Winsletas-Mendesas. Jam dabar 6-eri. Garsi kino pasaulio pora, kovą pareiškusi apie skyrybas, tvirtino, kad jos taikios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius