-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Katie Holmes neigia užmezgusi romaną su Jasonu Segelu

Aktorė Katie Holmes (35 m.) buvo priversta neigti gandus, kad ji susitikinėja su kolega Jasonu Segelu (34 m.), skelbia „Us Weekly“.
Katie Holmes ir Jasonas Segelas
Katie Holmes ir Jasonas Segelas / „Scanpix“/„Sipa Press“ ir AFP nuotr.

Tokius gandus šią savaitę paskleidė keli bulvariniai leidiniai. Žurnalai tvirtina, esą jiedu į romantiškus pasimatymus vaikšto keletą pastarųjų mėnesių ir jau yra pasirengę žengti kitą žingsnį – Jasonas neva ketina kraustytis iš Los Andželo į Niujorką, kad galėtų apsigyventi kartu su nauja mylimąja.

„Ši istorija yra visiškai netikra, – patvirtino Katie Holmes atstovė spaudai Leslie Sloane. – Jiedu nesišnekėjo nuo tada, kai Katie pasirodė seriale „Kaip aš sutikau jūsų mamą“

Katie Holmes ir Jasonas Segelas susipažino 2011-aisiais, kai Katie atliko epizodinį vaidmenį minėtame seriale (Jasonas jame vaidino vieną pagrindinių personažų).

Po skyrybų su Holivudo žvaigžde Tomu Cruise'u (51 m.) žiniasklaida aktorei Katie Holmes vis bando surasti naują širdies draugą – ji jau buvo peršama su aktoriais Luke'u Kirby (35 m.) ir Jamie Foxxu (46 m.). Tačiau bent jau kol kas jai svarbiausia – dukra Suri (7 m.) ir darbas naujame seriale, o rimto kandidato į mylimuosius dar nėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius