Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keletą savaičių iki mirties Amy Winehouse slapta susižadėjo su mylimuoju Regu Travissu

Spėliojant, dėl kokių priežasčių mirė garsioji britų atlikėja Amy Winehouse, buvo minimos ir skyrybos su mylimuoju, režisieriumi Regu Travissu. Tačiau aiškėja, kad pora rimtai planavo kurti šeimą.
Amy Winehouse ir Regas Travissas
Amy Winehouse ir Regas Travissas / „Scanpix“ nuotr.

Po 27-erių dainininkės mirties Regas prisipažino praradęs savo „brangiausią meilę“. Dabar atsirado pranešimų, neva R.Travissas buvo pasipiršęs A.Winehouse ir jie slapta susižadėjo.

„The Sun“ pranešė, kad 34-erių kino kūrėjas įteikė mylimajai žiedą su deimantu ir atlikėja sutiko už jo tekėti. „Regas paprašė Amy jos rankos ir ji ištarė „Taip“. Nieko nuostabaus, ji jį mylėjo, – britų žurnalistams sakė šaltinis. – Amy netroško nieko labiau kaip tapti Rego žmona ir drauge sukurti šeimą. Ji taip norėjo išsivaduoti nuo savo demonų...“

Nurodoma, kad R.Travissas pasipiršo vos keletą savaičių iki tragiškos A.Winehouse mirties, o vestuvės turėjo įvykti kitąmet. Nors anksčiau buvo teigta, kad prieš porą mėnesių pora išsiskyrė, po dainininkės mirties R.Travissas nuolat buvo su jos šeima ir artimiausiais draugais. „Pastarosios dienos buvo tikras pragaras. Mes patyrėme baisią, pirma laiko įvykusią netektį ir dabar norime ramybės. Negaliu žodžiais apsakyti, ką dabar jaučiu. Praradau savo brangiąją, kurią labai mylėjau“, – praėjusią savaitę sakė jis.

R.Travisso vardas geruoju buvo paminėtas ir per A.Winehouse laidotuves, kuomet kalbą sakė atlikėjos tėvas Mitchas. „Amy su Regu rado meilę. Jis padėjo išspręsti jos bėdas ir Amy svajojo apie bendrą jų ateitį. Ji buvo laimingiausia nei kada nors per pastaruosius metus“, – sakė dainininkės tėvas. A.Winehouse sutiko R.Travissą praėjus vos dviem mėnesiams po to, kai buvo galutinai baigtas skyrybų su buvusiu jos vyru Blake‘u Fielderiu-Civiliu procesas.

Internete buvo pasklidę kalbų, kad A.Winehouse taip troško šeimos, kad net pradėjo 10-metės mergaitės iš Karibų salų įsivaikinimo procedūrą, tačiau oficialūs atlikėjos atstovai patikino, kad tai – netiesa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius