Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelly Osbourne slapta susižadėjo su Matthew Mosshartu

Legendinio rokerio Ozzy Osbourno dukra Kelly Osbourne (28) prieš Kalėdas slapta susižadėjo su savo vaikinu Matthew Mosshartu (29). Ši žinia tik dabar išlindo į viešumą. Pora iki sužadėtuvių susitikinėjo kiek daugiau nei metus.
Kelly Osbourne
Kelly Osbourne / „Scanpix“ nuotr.

Usmagazine.com rašo, kad artimi sužadėtinių bičiuliai patvirtino, jog jiedu susižadėjo. „Kelly yra laimingiausia moteris žemėje. Jos karjera klostosi puikiai, o jos santykiai tobuli“, – kalbėjo šaltinis.

Sužadėtinius galite pamatyti čia.

K.Osbourne ir veganų virtuvės virėjas M.Mosshartas susitiko prieš pusantrų metų per garsios manekenės Kate Moss vestuves. Pirmą kartą porelė buvo pastebėta viešumoje 2011-ųjų gruodį Niujorke.

„Aš esu labai įsimylėjusi ir man visiškai nerūpi, ką kiti pasakys“, – Twitter.com liepos mėnesį rašė Kelly. O žurnalui „Fabulous“ pasakojo, kad niekada nemanė, jog ją kas nors taip mylės. „Man rodos, iki šiol nežinojau kas yra meilė“, – atviravo mergina.

Pranešama, kad sužadėtuves palaimino visa Osbournų šeima. „Matthew yra puikus vyrukas. Visa šeima labai patenkinta šia žinia“, – tvirtino artimas poros bičiulis.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius